2018. április 24., kedd
György

Egyéb

Renée Zellweger miatt lett öngyilkos a szerelme

Az eset húsz évvel ezelőtt történt, az azonban csak most derült ki, hogy Renée Zellweger elköltözése és a vele való szakítás volt az utolsó csepp a pohárban egykori párjánál, mielőtt meghúzta a ravaszt. Az Oscar-díjas színésznő több mint húsz évvel ezelőtt ismerte meg a basszusgitáros Sims Ellisont, akivel öt évig voltak együtt az 1990-es évek elején. A férfi depresszióval küzdött, állítólag korábban többször is megpróbált öngyilkos lenni. A színésznő mindent megtett, hogy segítsen neki, végül azonban kihűlt a kapcsolatuk és szakítottak. Több mint húsz évvel a férfi halála után annak édesanyja, Bonnie mesélt erről, hozzátéve, hogy nem hibáztatja a színésznőt. Renée egyébként egykori párja halálának évfordulóján mindig ellátogat a sírhoz Austinba.

Fotó: Profimedia, Goff Photos

Fotó: Profimedia, Goff Photos

ellison1 ellison2

Kapcsolódó Cikkek

  • Új szerepben a régi kastélyunk

    Új szerepben a régi kastélyunk

    Április elején tartották a Nemzeti Kastélyprogram és Nemzeti Várprogram keretében a szabadkígyósi Wenckheim-kastély turisztikai célú fejlesztésének programbemutató sajtótájékoztatóját.

  • Egy éjszaka a szakmaválasztás jegyében

    Egy éjszaka a szakmaválasztás jegyében

    A Békéscsabai Szakképzési Centrum idén már harmadik alkalommal rendezte meg a Szakmák éjszakája című programot, amely országos szinten minden szakképzési centrumban egy időpontban valósult meg.