EUR: 307,50 Ft
CHF: 282,97 Ft
2017. május 27., szombat
Hella

Egyéb

Renée Zellweger miatt lett öngyilkos a szerelme

Az eset húsz évvel ezelőtt történt, az azonban csak most derült ki, hogy Renée Zellweger elköltözése és a vele való szakítás volt az utolsó csepp a pohárban egykori párjánál, mielőtt meghúzta a ravaszt. Az Oscar-díjas színésznő több mint húsz évvel ezelőtt ismerte meg a basszusgitáros Sims Ellisont, akivel öt évig voltak együtt az 1990-es évek elején. A férfi depresszióval küzdött, állítólag korábban többször is megpróbált öngyilkos lenni. A színésznő mindent megtett, hogy segítsen neki, végül azonban kihűlt a kapcsolatuk és szakítottak. Több mint húsz évvel a férfi halála után annak édesanyja, Bonnie mesélt erről, hozzátéve, hogy nem hibáztatja a színésznőt. Renée egyébként egykori párja halálának évfordulóján mindig ellátogat a sírhoz Austinba.

Fotó: Profimedia, Goff Photos

Fotó: Profimedia, Goff Photos

ellison1 ellison2

Kapcsolódó Cikkek

  • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

    Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

    A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

  • Tisztább lett a tér

    Tisztább lett a tér

    Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.