EUR: 309,50 Ft
CHF: 267,35 Ft
2017. szeptember 24., vasárnap
Gellért, Mercédesz

Extra

Rockerek búcsúztatták Laux Józsefet

Várj, vándor, várj, csak mindig várj – csendült fel az Omega együttes Az éjszakai országúton című slágere szerda délután Óbudán, Laux József temetésén. Az Omega és az LGT alapító tagja szívbetegségben szenvedett, 73 éves korában, augusztus 6-án érte a halál. Családja, barátai, kollégái és legkitartóbb rajongói kísérték utolsó útjára. A gyászoló tömegben felvonultak a magyar zenei élet nagyjai: Presser Gábor, Frenreisz Károly, Charlie, Bródy János, Török Ádám, az  omegás zenésztársak, Kóbor János és Benkő László is. A hazai zenei élet nagyjai teljesen megrendültek, hogy Somló Tamás halála után két héttel újabb zenésztársukat és jó barátjukat kellett eltemetniük.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys egyik zenészét és stábja egyik tagját Rio de Janeiróban, a Copacabanán – tudósított a helyi médiára hivatkozva a The Guardian.

 • Vízben szült Szinetár Dóra

  Vízben szült Szinetár Dóra

  Vasárnap este született meg Szinetár Dóra harmadik gyermeke, Makranczi Benjámin. A Hot! magazinnak adott interjújában a színésznő elmesélte, hogy három gyerekének világrajövetele közül Benjaminét viselte a legjobban.

 • Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Sok százmillót bukott el az utóbbi években Schobert Norbi. Volt idő, amikor a fitneszedzőnek és feleségének, Rubint Rékának a napi megélhetés is gondot okozott, nem beszélve a 2015-ben kirobbant Buda-Cash- és Quaestor-botrányokról, amelyek után Norbi maga vállalta a részvényesek kártalanítását.