EUR: 305,02 Ft
CHF: 276,54 Ft
2017. július 22., szombat
Magdolna

Extra

Rockerek búcsúztatták Laux Józsefet

Várj, vándor, várj, csak mindig várj – csendült fel az Omega együttes Az éjszakai országúton című slágere szerda délután Óbudán, Laux József temetésén. Az Omega és az LGT alapító tagja szívbetegségben szenvedett, 73 éves korában, augusztus 6-án érte a halál. Családja, barátai, kollégái és legkitartóbb rajongói kísérték utolsó útjára. A gyászoló tömegben felvonultak a magyar zenei élet nagyjai: Presser Gábor, Frenreisz Károly, Charlie, Bródy János, Török Ádám, az  omegás zenésztársak, Kóbor János és Benkő László is. A hazai zenei élet nagyjai teljesen megrendültek, hogy Somló Tamás halála után két héttel újabb zenésztársukat és jó barátjukat kellett eltemetniük.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • 5 kínzó kérdés a Trónok harca új évadáról

    5 kínzó kérdés a Trónok harca új évadáról

    Nemrég kezdődött a Trónok harca legújabb évada, ami természetesen mindenféle rekordot megdöntött. A kritikusok szerint a nyitó epizód kissé vontatott volt, persze a rajongók így is odáig voltak Havas Jontól Daenerystől és a többiektől.

  • Cirkusz a Szigeten!

    Cirkusz a Szigeten!

    A Cirque du Sziget programhelyszín már bemutatkozásakor magasra tette a lécet, azóta is minden évben nagyszerű hazai és nemzetközi újcirkuszi produkciókat állít színpadra. Az egyre növekvő érdeklődés kiszolgálására idén már egy majdnem 1000 fős sátrat állítanak fel a szabadtéri színpad mellett, és a fesztivál fennállásának 25.