EUR: 309,99 Ft
CHF: 267,31 Ft
2017. szeptember 22., péntek
Móric

Extra

Sáhruh Khánt ismét feltartóztatták a repülőtéren

Sáhruh Khán bollywoodi szupersztár csalódottságának adott hangot, amiért pénteken egy időre őrizetbe vették az amerikai bevándorlási hatóság emberei a Los Angeles-i nemzetközi repülőtéren.

A BBC News beszámolója szerint az nem derült ki, hogy miért tartóztatták fel a filmsztárt és mennyi időre vették őrizetbe.

Amerika indiai nagykövete, Richard R. Verma Twitteren sajnálkozott a színész őrizetbe vétele miatt, és kijelentette: a hatóságok mindent elkövetnek, hogy ez ne fordulhasson elő többé. Khánt ugyanis 2012-ben New Yorkban is feltartóztatták másfél órára a White Plaints repülőtéren.

A négy évvel ezelőtti incidens után a bevándorlási hatóságok elnézést kértek a sztártól, aki később a Yale Egyetemen tartott előadásán a diákok előtt azzal a viccel ütötte el a történteket, hogy amikor már túl nagyképűnek érzi magát, kiruccan Amerikába, és a bevándorlási hatóság emberei rögtön lerántják a csillagok közül a valóságba.

A Los Angelesbe érkező indiai színész pénteken Twitterén azt írta: megérti, és tiszteletben tartja a hatóságok felelősségteljes munkáját, de már elege van abból, hogy ahányszor Amerikába megy, mindig feltartóztatják. Egy másik bejegyzésében aztán azt is hozzáfűzte, hogy az őrizetbe vételének jó oldala is volt, ugyanis talált “néhány nagyon aranyos Pokémont”.

Az amerikai külügyminisztérium illetékese szintén Twitteren kért elnézést a színésztől, és vigasztalóan megjegyezte, hogy amerikai diplomaták is szembesülnek ezzel a helyzettel.

Az 52 éves Khánt, aki már több mint hetven filmben (A nevem Khán, Amíg csak élek) szerepelt, India egyik legjelentősebb, legnépszerűbb sztárjaként tartják számon.

http://www.bbc.com/news/world-asia-india-37055993

Kapcsolódó Cikkek

 • Vízben szült Szinetár Dóra

  Vízben szült Szinetár Dóra

  Vasárnap este született meg Szinetár Dóra harmadik gyermeke, Makranczi Benjámin. A Hot! magazinnak adott interjújában a színésznő elmesélte, hogy három gyerekének világrajövetele közül Benjaminét viselte a legjobban.

 • Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Sok százmillót bukott el az utóbbi években Schobert Norbi. Volt idő, amikor a fitneszedzőnek és feleségének, Rubint Rékának a napi megélhetés is gondot okozott, nem beszélve a 2015-ben kirobbant Buda-Cash- és Quaestor-botrányokról, amelyek után Norbi maga vállalta a részvényesek kártalanítását.

 • Szakítás miatt omlott össze Demcsák

  Szakítás miatt omlott össze Demcsák

  Demcsák Zsuzsa pályafutásának talán legrövidebb tizennyolc napját tölthette az ATV csatornájánál, miután szerda délelőtt közös megegyezéssel felbontották a munkaszerződést.