EUR: 305,43 Ft
CHF: 276,44 Ft
2017. július 21., péntek
Dániel, Daniella

Extra

Sáhruh Khánt ismét feltartóztatták a repülőtéren

Sáhruh Khán bollywoodi szupersztár csalódottságának adott hangot, amiért pénteken egy időre őrizetbe vették az amerikai bevándorlási hatóság emberei a Los Angeles-i nemzetközi repülőtéren.

A BBC News beszámolója szerint az nem derült ki, hogy miért tartóztatták fel a filmsztárt és mennyi időre vették őrizetbe.

Amerika indiai nagykövete, Richard R. Verma Twitteren sajnálkozott a színész őrizetbe vétele miatt, és kijelentette: a hatóságok mindent elkövetnek, hogy ez ne fordulhasson elő többé. Khánt ugyanis 2012-ben New Yorkban is feltartóztatták másfél órára a White Plaints repülőtéren.

A négy évvel ezelőtti incidens után a bevándorlási hatóságok elnézést kértek a sztártól, aki később a Yale Egyetemen tartott előadásán a diákok előtt azzal a viccel ütötte el a történteket, hogy amikor már túl nagyképűnek érzi magát, kiruccan Amerikába, és a bevándorlási hatóság emberei rögtön lerántják a csillagok közül a valóságba.

A Los Angelesbe érkező indiai színész pénteken Twitterén azt írta: megérti, és tiszteletben tartja a hatóságok felelősségteljes munkáját, de már elege van abból, hogy ahányszor Amerikába megy, mindig feltartóztatják. Egy másik bejegyzésében aztán azt is hozzáfűzte, hogy az őrizetbe vételének jó oldala is volt, ugyanis talált “néhány nagyon aranyos Pokémont”.

Az amerikai külügyminisztérium illetékese szintén Twitteren kért elnézést a színésztől, és vigasztalóan megjegyezte, hogy amerikai diplomaták is szembesülnek ezzel a helyzettel.

Az 52 éves Khánt, aki már több mint hetven filmben (A nevem Khán, Amíg csak élek) szerepelt, India egyik legjelentősebb, legnépszerűbb sztárjaként tartják számon.

http://www.bbc.com/news/world-asia-india-37055993

Kapcsolódó Cikkek

  • 5 kínzó kérdés a Trónok harca új évadáról

    5 kínzó kérdés a Trónok harca új évadáról

    Nemrég kezdődött a Trónok harca legújabb évada, ami természetesen mindenféle rekordot megdöntött. A kritikusok szerint a nyitó epizód kissé vontatott volt, persze a rajongók így is odáig voltak Havas Jontól Daenerystől és a többiektől.

  • Cirkusz a Szigeten!

    Cirkusz a Szigeten!

    A Cirque du Sziget programhelyszín már bemutatkozásakor magasra tette a lécet, azóta is minden évben nagyszerű hazai és nemzetközi újcirkuszi produkciókat állít színpadra. Az egyre növekvő érdeklődés kiszolgálására idén már egy majdnem 1000 fős sátrat állítanak fel a szabadtéri színpad mellett, és a fesztivál fennállásának 25.