EUR: 312,78 Ft
CHF: 261,13 Ft
2018. április 27., péntek
Zita

Külföld

Saját magát lobbantotta lángra a lúzer gyújtogató – Videó!

Nem elég, hogy a piromán bűnöző figyelmen kívül hagyta a biztonsági kamerákat, de még saját magát is sikerült felgyújtani, amikor Molotov-koktéllal akart lángokba borítani egy épületet Kentuckyban.

A biztonsági kamerák felvételén jól látható, amint egy baseballsapkás nő kiszáll egy autóból, majd betöri az épület bejárati ajtaját. Ezt követően egy férfi is megjelenik a felvételen, aki Molotov-koktélokat kezd dobálni a házba. A peches gyújtogató azonban a második dobást elvéti és sikerül saját magát felgyújtania.

A rendőrség az eset után hamar megtalálta a tetteseket, ugyanis a kamerák felvételén nem csak az elkövetők, de az autó rendszámtáblája is tisztán látható.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rohamosan nő a mobilos fizetések száma

  Rohamosan nő a mobilos fizetések száma

  Rohamosan emelkedik a mobil eszközökkel bonyolított fizetések száma Kínában, miközben a személyi számítógépekről kezdeményezett fizetések visszaszorulóban vannak.

 • Betiltották az Ubert Bécsben

  Betiltották az Ubert Bécsben

  A bécsi kereskedelmi bíróság ideiglenesen megtiltotta személyszállító tevékenység folytatását az Uber internetes fuvarmegosztó szolgáltatást nyújtó amerikai vállalatnak, mondván, megsérti a tisztességes verseny szabályait.

 • Marosvásárhelyi iskolaügy: A kisebbségi kérdés nem kizárólag helyi ügy

  Marosvásárhelyi iskolaügy: A kisebbségi kérdés nem kizárólag helyi ügy

  Nem lehet megtiltani a törvényhozásnak, hogy közbelépjen, ha a helyhatóságok nem teszik meg a szükséges intézkedéseket a kisebbségek védelmében, ellenkező esetben a kisebbségi kérdés kizárólag helyi üggyé válna – állítja az a négy romániai alkotmánybíró, aki különvéleményt fogalmazott meg a marosvásárhelyi iskolaügyben.