EUR: 310,20 Ft
CHF: 289,51 Ft
2017. március 27., hétfő
Hajnalka

Külföld

Steven Seagal dinnyét és répát kapott az elnök birtokán

Steven Seagal amerikai akciósztárnak különleges vendégszeretetben volt része Aljakszandr Lukasenka fehérorosz államfő vidéki rezidenciáján: részt vehetett a görögdinnye és a sárgarépa betakarításában.

Steven Seagal amerikai színészről Aljakszandr Lukasenka fehérorosz elnöknek a Minszk mellett található elnöki rezidencián szedett dinnyékkel a kezében /Fotó: MTI

Steven Seagal amerikai színészről Aljakszandr Lukasenka fehérorosz elnöknek a Minszk mellett található elnöki rezidencián szedett dinnyékkel a kezében /Fotó: MTI

Seagal már korábban elárulta magáról, hogy fehérorosz gyökerei vannak. A fehérorosz elnök szóvivője szerint pedig már régóta szeretett volna találkozni Lukasenkával. A 64 éves filmszínész nem először utazik Kelet-Európába, többször tett látogatást Vlagyimir Putyin orosz elnöknél is.

Steven Seagal a répát is szereti /Fotó: MTI

Steven Seagal a répát is szereti /Fotó: MTI

Lukasenka szerdán látta vendégül Seagalt Minszktől északra fekvő birtokán. Az elnök a tévékamerák előtt hagyományos fehérorosz ételekkel kínálta a színészt. A felvételek azt is bemutatják, hogy az “utolsó európai diktátornak” tartott elnök megtisztít egy répát, és átnyújtja Seagalnak, miközben hangsúlyozza, hogy “nagyon egészséges”.

A sztár görögdinnyékkel a kezében is a kamerák elé állt a vizit alatt.

A tavalyi betakarításkor a francia színész, Gerard Depardieu járt Lukasenkánál, aki kaszálásból adott neki leckét.

Segal egyébként üzleti ügyei miatt érkezett Fehéroroszországba, ottléte alatt egy számítógépes játékfejlesztővel tárgyalt.

Kapcsolódó Cikkek

 • Meztelenül rohant a templomba a lány

  Meztelenül rohant a templomba a lány

  Rengeteg sérülés borította annak a 18 éves lánynak a testét, aki magából kikelve, ordítozva rontott be egy texasi templomba azt állítva, hogy egy autós elrabolta, majd egy erdőben molesztálni kezdte.

 • Lezuhant egy katonai helikopter, öten meghaltak

  Lezuhant egy katonai helikopter, öten meghaltak

  Lezuhant vasárnap egy ukrán Mi-2-es katonai helikopter az ország keleti részén, Donyeck megye kijevi ellenőrzésű részén, az előzetes információk alapján öten vesztették életüket, a gép három fős legénysége és két utasa – közölte Olekszandr Motuzjanik, a védelmi minisztérium hadműveleti ügyekben illetékes szóvivője.

 • Arany János is lehet példakép, nem csak a celebek

  Arany János is lehet példakép, nem csak a celebek

  A globalizált világban fontos, hogy a gyökereinket megerősítsük, s felismerjük, hogy valami sokkal értékesebbel rendelkezünk, mint az olcsó, import kultúra – fogalmazott Nagyszalonta polgármestere az Arany János emlékév kapcsán megjelent formabontó album kapcsán.