EUR: 307,63 Ft
CHF: 287,11 Ft
2017. január 18., szerda
Piroska

Külföld

Steven Seagal dinnyét és répát kapott az elnök birtokán

Steven Seagal amerikai akciósztárnak különleges vendégszeretetben volt része Aljakszandr Lukasenka fehérorosz államfő vidéki rezidenciáján: részt vehetett a görögdinnye és a sárgarépa betakarításában.

Steven Seagal amerikai színészről Aljakszandr Lukasenka fehérorosz elnöknek a Minszk mellett található elnöki rezidencián szedett dinnyékkel a kezében /Fotó: MTI

Steven Seagal amerikai színészről Aljakszandr Lukasenka fehérorosz elnöknek a Minszk mellett található elnöki rezidencián szedett dinnyékkel a kezében /Fotó: MTI

Seagal már korábban elárulta magáról, hogy fehérorosz gyökerei vannak. A fehérorosz elnök szóvivője szerint pedig már régóta szeretett volna találkozni Lukasenkával. A 64 éves filmszínész nem először utazik Kelet-Európába, többször tett látogatást Vlagyimir Putyin orosz elnöknél is.

Steven Seagal a répát is szereti /Fotó: MTI

Steven Seagal a répát is szereti /Fotó: MTI

Lukasenka szerdán látta vendégül Seagalt Minszktől északra fekvő birtokán. Az elnök a tévékamerák előtt hagyományos fehérorosz ételekkel kínálta a színészt. A felvételek azt is bemutatják, hogy az “utolsó európai diktátornak” tartott elnök megtisztít egy répát, és átnyújtja Seagalnak, miközben hangsúlyozza, hogy “nagyon egészséges”.

A sztár görögdinnyékkel a kezében is a kamerák elé állt a vizit alatt.

A tavalyi betakarításkor a francia színész, Gerard Depardieu járt Lukasenkánál, aki kaszálásból adott neki leckét.

Segal egyébként üzleti ügyei miatt érkezett Fehéroroszországba, ottléte alatt egy számítógépes játékfejlesztővel tárgyalt.

Kapcsolódó Cikkek

  • A Huaweinél tett látogatást Varga Mihály

    A Huaweinél tett látogatást Varga Mihály

    Magyarország a digitális technológiák fejlesztésének regionális központjává kíván válni – hangsúlyozta vendéglátóinak Varga Mihály a kínai Sencsenben a telekommunikációs termékeket gyártó Huaweinél, és az elektromos járműveket és akkumulátorokat előállító Build Your Dreamsnél (BYD) tett szerdai látogatásán.

  • Joachim Gauck: súlyos veszélyek fenyegetik Németországot

    Joachim Gauck: súlyos veszélyek fenyegetik Németországot

    A mai a “legjobb és legdemokratikusabb” Németország, amely valaha létezett, de súlyos veszélyek fenyegetik stabilitását – mondta szerdán Berlinben Joachim Gauck német szövetségi elnök az államfői munkásságát lezáró búcsúbeszédében.