EUR: 305,02 Ft
CHF: 276,54 Ft
2017. július 22., szombat
Magdolna

Extra

Stohl Luca apró dolgoktól is boldog

A boldogság receptjét természetesen a sztárok is szeretnék megismerni, és egy videósorozatban időről időre el is mondják, szerintük mi a titok nyitja. Zsidró Tamás állítja, ő mindennap kap mások boldogságából, amikor vendégének tetszik az új hajkoronája. – Óránként érkezik egy mosoly, ha jól sikerül a frizura, nekem ez is boldogság. Ezenkívül három kiemelkedően boldog emlékem van, a három fiam születése – mesélte a mesterfodrász a Sziget VIP-részlegében. Zacher Gábornak szintén a családja az igazi boldogságforrás. – Hogy mi kell nekem? A fiam, a párom és a munkám, számomra ez a három dolog okozza a legtöbb örömet – mondta a toxikológus. A TV2 csoport új műsorvezetője, Stohl Luca szerint is fontos a család jelenléte, de akár a napsütés is mosolyt csalhat az ember arcára. – Nekem boldogság reggel felkelni a párom mellett, boldogság találkozni a családommal. De boldogság az is, amikor a Szigetre megérkezve az egész napos eső és rossz idő után kisüt a nap a Duna felett. Szerintem sok apró dologból áll össze a boldogság – mesélte Luca.

stohl luca1

Kapcsolódó Cikkek

  • 5 kínzó kérdés a Trónok harca új évadáról

    5 kínzó kérdés a Trónok harca új évadáról

    Nemrég kezdődött a Trónok harca legújabb évada, ami természetesen mindenféle rekordot megdöntött. A kritikusok szerint a nyitó epizód kissé vontatott volt, persze a rajongók így is odáig voltak Havas Jontól Daenerystől és a többiektől.

  • Cirkusz a Szigeten!

    Cirkusz a Szigeten!

    A Cirque du Sziget programhelyszín már bemutatkozásakor magasra tette a lécet, azóta is minden évben nagyszerű hazai és nemzetközi újcirkuszi produkciókat állít színpadra. Az egyre növekvő érdeklődés kiszolgálására idén már egy majdnem 1000 fős sátrat állítanak fel a szabadtéri színpad mellett, és a fesztivál fennállásának 25.