EUR: 309,50 Ft
CHF: 267,35 Ft
2017. szeptember 24., vasárnap
Gellért, Mercédesz

Extra

Stohl Luca apró dolgoktól is boldog

A boldogság receptjét természetesen a sztárok is szeretnék megismerni, és egy videósorozatban időről időre el is mondják, szerintük mi a titok nyitja. Zsidró Tamás állítja, ő mindennap kap mások boldogságából, amikor vendégének tetszik az új hajkoronája. – Óránként érkezik egy mosoly, ha jól sikerül a frizura, nekem ez is boldogság. Ezenkívül három kiemelkedően boldog emlékem van, a három fiam születése – mesélte a mesterfodrász a Sziget VIP-részlegében. Zacher Gábornak szintén a családja az igazi boldogságforrás. – Hogy mi kell nekem? A fiam, a párom és a munkám, számomra ez a három dolog okozza a legtöbb örömet – mondta a toxikológus. A TV2 csoport új műsorvezetője, Stohl Luca szerint is fontos a család jelenléte, de akár a napsütés is mosolyt csalhat az ember arcára. – Nekem boldogság reggel felkelni a párom mellett, boldogság találkozni a családommal. De boldogság az is, amikor a Szigetre megérkezve az egész napos eső és rossz idő után kisüt a nap a Duna felett. Szerintem sok apró dologból áll össze a boldogság – mesélte Luca.

stohl luca1

Kapcsolódó Cikkek

 • Élőben a Sztárban sztárról!

  Élőben a Sztárban sztárról!

  Mindent megmutatunk, mindenről első kézből azonnal értesülhettek, ha vasárnap este élőben követitek velünk a Sztárban sztár műsorát.

 • Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys egyik zenészét és stábja egyik tagját Rio de Janeiróban, a Copacabanán – tudósított a helyi médiára hivatkozva a The Guardian.

 • Vízben szült Szinetár Dóra

  Vízben szült Szinetár Dóra

  Vasárnap este született meg Szinetár Dóra harmadik gyermeke, Makranczi Benjámin. A Hot! magazinnak adott interjújában a színésznő elmesélte, hogy három gyerekének világrajövetele közül Benjaminét viselte a legjobban.

 • Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Sok százmillót bukott el az utóbbi években Schobert Norbi. Volt idő, amikor a fitneszedzőnek és feleségének, Rubint Rékának a napi megélhetés is gondot okozott, nem beszélve a 2015-ben kirobbant Buda-Cash- és Quaestor-botrányokról, amelyek után Norbi maga vállalta a részvényesek kártalanítását.