EUR: 311,59 Ft
CHF: 266,00 Ft
2018. március 22., csütörtök
Beáta, Izolda, Lea

Extra

Súlyfelesleg miatt küzd a királynő

Budapest – Már csak másfél hónap választja el Szabó Csillagot a Miss International nemzetközi szépségversenyétől, ám a koronás hölgynek addig még öt kilótól kell megszabadulnia.Egy teljes éve tudatosan készülök a tokiói világversenyre, az edzőm ennek megfelelően állította össze az edzéstervemet és az étkezésemet – mesélte Csillag. – Most érkeztünk el a véghajrához, a következő hetekben ennek megfelelően eljött a súlyvesztés ideje, és bevallom, egyáltalán nem könnyű a feladat.

A szépségkirálynő nem koplalással, hanem egészségesen szeretne lefogyni: ehhez megfelelő étrend és kőkemény edzés kell. Csillag elárulta, előfordult, hogy sírva jött ki az edzőteremből, de tudja, a cél a nemzetközi korona megszerzése, és ezért bármilyen áldozatra hajlandó. Az egyetemista lány nem csak a testét edzi: a Brand Art Academy képzésén a színpadi mozgástól a kommunikációig mindent elsajátított, amit egy szépségkirálynőnek tudnia kell.


Talán a sportoló múltamnak köszönhetően, talán természetemből fakadóan vagyok küzdő típus, és eltökéltem, hogy a legjobb leszek a Miss International világversenyén. Még öt kiló, és készem állok a megmérettetésre – tette hozzá elszántan a szépség.

Kapcsolódó Cikkek

 • Nagy Feró: Még mindig jó vagyok az ágyban

  Nagy Feró: Még mindig jó vagyok az ágyban

  A hetvenkét éves rockzenész korát meghazudtolóan aktív életet él. Az orvosok már évekkel ezelőtt pihenőre küldték, ám Feró hajthatatlan, és élete végéig a színpadon akar állni.

 • Sokkolta Kóbort, hogy ismét nagypapa lesz

  Sokkolta Kóbort, hogy ismét nagypapa lesz

  Lapunk alig több mint egy hónappal ezelőtt számolt be Kóbor János első unokájáról, Elzáról. Most ismét nagy az öröm a családban, ugyanis kiderült, hogy máris úton van a második, immáron vér szerinti unoka.

 • Extrém divatra szavaznak a sztárok tavasszal

  Extrém divatra szavaznak a sztárok tavasszal

  Alig várjuk a tavaszt, hogy végre megszabaduljunk a télikabáttól. Így vannak ezzel a legismertebb sztárok is, akik megmutatják, hogy idén újra hódítanak a feltűnő színek, formák, és visszatérnek a régi kedvenc kiegészítők is.