EUR: 305,02 Ft
CHF: 276,54 Ft
2017. július 22., szombat
Magdolna

Extra

Súlyfelesleg miatt küzd a királynő

Budapest – Már csak másfél hónap választja el Szabó Csillagot a Miss International nemzetközi szépségversenyétől, ám a koronás hölgynek addig még öt kilótól kell megszabadulnia.Egy teljes éve tudatosan készülök a tokiói világversenyre, az edzőm ennek megfelelően állította össze az edzéstervemet és az étkezésemet – mesélte Csillag. – Most érkeztünk el a véghajrához, a következő hetekben ennek megfelelően eljött a súlyvesztés ideje, és bevallom, egyáltalán nem könnyű a feladat.

A szépségkirálynő nem koplalással, hanem egészségesen szeretne lefogyni: ehhez megfelelő étrend és kőkemény edzés kell. Csillag elárulta, előfordult, hogy sírva jött ki az edzőteremből, de tudja, a cél a nemzetközi korona megszerzése, és ezért bármilyen áldozatra hajlandó. Az egyetemista lány nem csak a testét edzi: a Brand Art Academy képzésén a színpadi mozgástól a kommunikációig mindent elsajátított, amit egy szépségkirálynőnek tudnia kell.

Talán a sportoló múltamnak köszönhetően, talán természetemből fakadóan vagyok küzdő típus, és eltökéltem, hogy a legjobb leszek a Miss International világversenyén. Még öt kiló, és készem állok a megmérettetésre – tette hozzá elszántan a szépség.

Kapcsolódó Cikkek

  • 5 kínzó kérdés a Trónok harca új évadáról

    5 kínzó kérdés a Trónok harca új évadáról

    Nemrég kezdődött a Trónok harca legújabb évada, ami természetesen mindenféle rekordot megdöntött. A kritikusok szerint a nyitó epizód kissé vontatott volt, persze a rajongók így is odáig voltak Havas Jontól Daenerystől és a többiektől.

  • Cirkusz a Szigeten!

    Cirkusz a Szigeten!

    A Cirque du Sziget programhelyszín már bemutatkozásakor magasra tette a lécet, azóta is minden évben nagyszerű hazai és nemzetközi újcirkuszi produkciókat állít színpadra. Az egyre növekvő érdeklődés kiszolgálására idén már egy majdnem 1000 fős sátrat állítanak fel a szabadtéri színpad mellett, és a fesztivál fennállásának 25.