2017. november 21., kedd
Olivér

Belföld

Sz. Lajos: Nem akartam ölni

Álmatlanul telnek az éjszakák Sz. Lajos számára, napközben pedig zokog, és minden második mondatával azt hajtogatja: „baleset történt, nem vagyok gyilkos, nem akartam megölni senkit” – tudta meg a Lokál.

A nyereségvágyból elkövetett emberöléssel gyanúsított gödöllői zenészt átszállították a Venyige utcai börtönbe, ahol hárman vannak a négyfős zárkában. Úgy tudjuk, társai nem bántják, nem zaklatják azért, amit tett. Mint ismert, Sz. Lajos múlt csütörtökön el akarta rabolni a 24 éves Zsófi autóját Gödöllőn. A lány, miután hazaért, járó motorral hagyta kocsiját, amíg kinyitotta a kaput. Eközben ugrott be a cigányzenészként is dolgozó férfi a volán mögé. El akart hajtani vele, de a lány az ablakba kapaszkodott. A kocsi felborult, maga alá temette és megölte a fiatal teremtést. Sz. Lajos elmenekült, csak másnap fogták el Isaszegen.


– Védencem valóban nincs jó idegállapotban, mára felfogta, hogy milyen súlyos hibát követett el. Személyesen is szeretne az elhunyt családjának őszinte részvétet nyilvánítani. Annyit már felfogott, hogy meghalt miatta egy ember, emiatt önvád és lelkifurdalás gyötri – nyilatkozta a Lokálnak dr. Borsos József ügyvéd.

Szerinte ügyfele hat nappal a tragikus kimenetelű autórablás után sem emlékszik annak részleteire. Csak arra, hogy beült B. Zsófi kocsijába és az árokba csapódás után kiszállt belőle. Az is kiesett számára, hogy a baleset után hová ment és mivel.


– Most a szakértői véleményekre várunk, szeretnénk tudni, hogy az áldozat kocsija milyen műszaki állapotban volt, a nyomszakértő vizsgálatából arra vagyunk kíváncsiak, hogy az autó hogyan és miért változtatott irányt – tette hozzá az ügyvéd, aki szeretne később egy helyszíni szemlét indítványozni. Úgy véli, az eddigi gyanúsítás is enyhébbre változhat az új bizonyítékok alapján.

Zsófi holttestét a tragédia után Budapestre, a SOTE-ra szállították, ott végzik el a hatósági boncolást. A család csak utána temetheti el a tragikus sorsú lányt.

Kapcsolódó Cikkek

 • A nap képe: Megérkezett a tél

  A nap képe: Megérkezett a tél

  Nincs mese, el kell fogadni, hogy egy időre búcsút kell intenünk a melegebb napoknak, amit mi sem bizonyít jobban, mint az, hogy a hét elején Holle anyó a Kékestetőre látogatott és megrázta párnáját.

 • Nehéz helyzetbe került Merkel

  Nehéz helyzetbe került Merkel

  Vasárnap késő este Berlinben kudarcba fulladtak az egyeztetések a CDU/CSU jobbközép pártszövetség, a liberális FDP és a Zöldek első közös kormányának megalakításáról, mert az FDP kivonult a tárgyalásokról – írja a Magyar Idők.

 • Soros újra nekiment Magyarországnak

  Soros újra nekiment Magyarországnak

  Hiába bizonyítják fotók, dokumentumok Soros György migráns betelepítési terveit, a milliárdos pénzügyi spekuláns a Financial Times nevű brit lapnak adott interjújában egyszerűen letagadja hajmeresztő elképzeléseit és nyíltan támadja a nemzeti konzultációt.

 • Megint zsidózott a Jobbik

  Megint zsidózott a Jobbik

  Újabb rasszista hangfelvételt közölt a Jobbik háza tájáról a Mandiner. A Szent Korona rádió felvételén a párt V. kerületi képviselője, Balasi András és a szarvasi alapszervezet alapítója, Papp Sándor Zoltán viccelődnek azon, hogy milyen „fajtabeli” emberek kerülhetnek vagonokba.