EUR: 307,03 Ft
CHF: 281,67 Ft
2017. május 25., csütörtök
Orbán

Program

Szabaduljon ki! Félelem és reszketés a filmek világában

Különleges, hátborzongató élményben volt része a Lokál csapatának. Öt kalandvágyó, mindenre elszánt munkatársunk tesztelte a MoviEscape szabadulószobáját. A játék tematikája A kör, a játékosoknak a kultikus horrorból ismert Samara titkát kellett megfejteniük ahhoz, hogy kijussanak a horrorútvesztőből.Rengeteg hasonló tematikával rendelkező szabadulós játék közül választhatunk a fővárosban, ám a MoviEscape valamivel többet ad.

A rejtély felderítésére egy teljes óra állt rendelkezésünkre, amit ha egy kis segítséggel is, de nagyjából 50 perc alatt sikeresen megoldottunk. Voltak eldugott kulcsok, videokazettán elrejtett üzenetek, Samara cipőjében megbúvó apró információk, néhol pedig a borzongást garantáló hang- és fényeffektusok gondoskodtak a vérfagyasztó hangulatról. Nem állítjuk, hogy rettegés nélkül, röhögve szaladtunk végig a feladatokon, hiszen volt egy-két olyan pillanat, amikor egyszerre ugrott meg a vérnyomásunk néhány váratlan fordulat után.szabaduló szoba

Egy ilyen játék akkor jó igazán, ha személyesen éli át az ember, így nem bocsátkoznánk részletekbe. A tökéletes trükk és A kör alapjaira épülő szabadulós játék szinte biztos, hogy mindenki tetszését elnyeri, izgalomban nem lesz hiány. Ugyanitt egyébként az elmés fejtörőkre vágyó csoportok A tökéletes trükk elnevezésű szobában is próbára tehetik magukat.

szabaduló szoba2

Kapcsolódó Cikkek

 • Piactéren népszerűsítik a remek borászatokat

  Piactéren népszerűsítik a remek borászatokat

  Magyarországon is egyre többen tudják, hogy május 25. a Bor Világnapja, amely Szent Orbán napjához, a szőlő és bor védőszentjéhez kapcsolódik. Ezért is tartanak ilyenkor sok helyen Orbán napi ünnepet a Bor Világnapját követő hétvégén, legyen szó a Tokaji Szent Orbán zarándoklatról, vagy az Orbán napi Bor és Pinceünnepről.

 • Punnany Massif

  Punnany Massif

  Brutális koncerttel örvendezteti meg rajongóit a Punnany Massif.

 • Érdekel a katonaság? Nézz be a kulisszák mögé!

  Érdekel a katonaság? Nézz be a kulisszák mögé!

  A MATASZ Pest Megyei Szervezete, 2017. évben 8. alkalommal rendezi meg a VSZC Madách Imre Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiumával közösen az „Egy nap a honvédelemért” címmel Gödöllőn, a Pest-megyei honvédelmi és toborzó napját.