2017. november 29., szerda
Taksony

Program

Szaxofonkirálynő és sztárparádé a Jazzy Fesztiválon

Geszti Péter, Candy Dulfer, St. Martin – csak néhány név azok közül, akik fellépnek majd szeptember 15–18. között a Jazzy Fesztivál színpadán. A négynapos rendezvénynek idén a MOM Kulturális Központ és a MOM Sportközpont ad otthont. – Műfaját tekintve nem elvont jazz-zel, hanem jazzyvel készülünk, amely a jazz és az igényes popzene határán mozog – mondta el a Lokál érdeklődésére Suri Imre a szervező Jazzy rádió képviseletében.

A hatodik Jazzy Fesztivál sztárfellépője Candy Dulfer lesz, akit szakmai berkekben csak Európa szaxofonkirálynőjeként emlegetnek. A magyar húzónevek közül ott lesz Geszti Péter, aki bemutatja új zenei anyagát, de jazzköntösbe bújtatva játssza korábbi slágereit is.


Budapest, 2007. július 25. Candy Dulfer holland származású szaxofonművész és együttese adott koncertet július 24-én este a Petőfi Csarnokban. MTI Fotó: Bruzák Noémi

Budapest, 2007. július 25.
Candy Dulfer holland származású szaxofonművész és együttese adott koncertet július 24-én este a Petőfi Csarnokban.
MTI Fotó: Bruzák Noémi

Nemcsak a közönség kedvenc rímmestere készül valami újjal, hanem St. Martin is, aki a 23. lemezét fogja bemutatni a nagyérdeműnek. Az album különlegessége, hogy annak elkészítésében a 25 éves Molnár Dixieland Band működött közre.

A Jazzy Fesztivál legérdekesebb műsorának talán mégis a Random Trip All Stars produkciója ígérkezik, a zenekar nem kötött számlistával, hanem szabad improvizációkkal készül. Sziporka lesz bőven, hiszen olyan művészek alkotják a bandát, mint Tátrai Tibor, Tóth Vera, Dés László vagy Fábián Juli. – Unikális fesztiválnak nézünk elébe, ez a koncert ilyen felállásban máshol biztosan nem hallható – emelte ki Suri Imre.


Belépőket a helyszínen, illetve a Jegy.hu oldalon lehet váltani. Jegyek már ötezer forint alatt kaphatók, aki viszont sokallná az összeget, látogasson ki a Jazzy Fesztivál ingyenes programjaira.

Kapcsolódó Cikkek

 • Kondor Vilmos: Budapest novemberben

  Kondor Vilmos: Budapest novemberben

  1956. Ezúttal nem egy cikkről van szó, nem egy tudósításról, egy riportról. Nem arról van szó, hogy Pesten érlelődik valami, s nem is arról, hogy kitört a forradalom.

 • Kondor Vilmos: Budapest romokban

  Kondor Vilmos: Budapest romokban

  1946. emlékezetesen forró nyarán véres merényletet követnek el a Teréz körúton, a rendőrség a Vörös Hadsereg segítségével nagy erőkkel nyomozni kezd.

 • Fezen: Mr. Big, Enter Shikari és Fozzy is lesz jövőre

  Fezen: Mr. Big, Enter Shikari és Fozzy is lesz jövőre

  A Mr. Big, az Enter Shikari és a Fozzy is fellép a jövő évi Fezen fesztiválon. A 21. Fehérvári Zenei Napokat 2018-ban július 25-től 28-ig rendezik meg a székesfehérvári MÁV-pályán – közölték a szervezők szerdán az MTI-vel.

 • Itt élned, halnod kell

  Itt élned, halnod kell

  Az Esztrád Színház produkciójában újra Budapesten látható az Itt élned, halnod kell című rockmusical. 2017. december 15-én 20:00 órakor a Papp László Budapest Sportarénában kerül bemutatásra a látványos zenés történelmi utazás a tavalyi felejthetetlen Hősök terei szabadtéri ősbemutató után.