EUR: 308,55 Ft
CHF: 287,49 Ft
2017. január 20., péntek
Fábián, Sebestyén

Program

Szaxofonkirálynő és sztárparádé a Jazzy Fesztiválon

Geszti Péter, Candy Dulfer, St. Martin – csak néhány név azok közül, akik fellépnek majd szeptember 15–18. között a Jazzy Fesztivál színpadán. A négynapos rendezvénynek idén a MOM Kulturális Központ és a MOM Sportközpont ad otthont. – Műfaját tekintve nem elvont jazz-zel, hanem jazzyvel készülünk, amely a jazz és az igényes popzene határán mozog – mondta el a Lokál érdeklődésére Suri Imre a szervező Jazzy rádió képviseletében.

A hatodik Jazzy Fesztivál sztárfellépője Candy Dulfer lesz, akit szakmai berkekben csak Európa szaxofonkirálynőjeként emlegetnek. A magyar húzónevek közül ott lesz Geszti Péter, aki bemutatja új zenei anyagát, de jazzköntösbe bújtatva játssza korábbi slágereit is.

Budapest, 2007. július 25. Candy Dulfer holland származású szaxofonművész és együttese adott koncertet július 24-én este a Petőfi Csarnokban. MTI Fotó: Bruzák Noémi

Budapest, 2007. július 25.
Candy Dulfer holland származású szaxofonművész és együttese adott koncertet július 24-én este a Petőfi Csarnokban.
MTI Fotó: Bruzák Noémi

Nemcsak a közönség kedvenc rímmestere készül valami újjal, hanem St. Martin is, aki a 23. lemezét fogja bemutatni a nagyérdeműnek. Az album különlegessége, hogy annak elkészítésében a 25 éves Molnár Dixieland Band működött közre.

A Jazzy Fesztivál legérdekesebb műsorának talán mégis a Random Trip All Stars produkciója ígérkezik, a zenekar nem kötött számlistával, hanem szabad improvizációkkal készül. Sziporka lesz bőven, hiszen olyan művészek alkotják a bandát, mint Tátrai Tibor, Tóth Vera, Dés László vagy Fábián Juli. – Unikális fesztiválnak nézünk elébe, ez a koncert ilyen felállásban máshol biztosan nem hallható – emelte ki Suri Imre.

Belépőket a helyszínen, illetve a Jegy.hu oldalon lehet váltani. Jegyek már ötezer forint alatt kaphatók, aki viszont sokallná az összeget, látogasson ki a Jazzy Fesztivál ingyenes programjaira.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ikonikussá vált a Kislány a pokolban holokauszt monodráma

    Ikonikussá vált a Kislány a pokolban holokauszt monodráma

    Január 25-én tartja következő előadását a Kazán István Kamaraszínház, amely Sárdi Mária: Kislány a pokolban című életrajzi könyvéből készült. Tíz éve töretlen sikert arat a nézőknél de csak ritkán lehet látni, mert mint Kriszt Lászlótól, a darab rendezőjétől megtudtuk, nincs nagy igény a holokauszt drámákra, ezért játsszák csak ritkán, de amiket előleg megnézett, azokról is lesújtó volt a véleménye.

  • Reformáció 500: Élőben adja a közmédia az emlékév megnyitóját

    Reformáció 500: Élőben adja a közmédia az emlékév megnyitóját

    A közmédia közvetíti a reformáció 500. évfordulója alkalmából meghirdetett emlékév központi megnyitóját. A kilencvenperces, több művészeti ágat felvonultató ünnepség péntek délután öt órakor kezdődik a Művészetek Palotájában (Müpa), és fél hattól, csúsztatott élő adásban lesz követhető az M5 és a Duna World műsorán.