EUR: 309,98 Ft
CHF: 267,39 Ft
2017. szeptember 21., csütörtök
Máté, Mirella

Extra

Szebeni István: Kockázatos lenne egy második gyerek

Felállt a padlóról és mindent elölről kezdett Szebeni István. A Tv2 műsorvezetője nemrég töltötte be a negyvenet, boldog a házassága és van egy 15 hónapos kisfia. A tévés azonban őszintén bevallotta: nem biztos, hogy belefér még egy gyerek az életükbe.

szebeni_25– Úgy érzem, végre a helyemen vagyok! Nagyon szeretem a Mokkát, mert teljesen passzol a személyiségemhez. Persze nem könnyű műfaj, a politikusoktól a celebekig mindenki megfordul a stúdióban, és mindig felkészültnek kell lenni. De nincs is ezzel baj, mert nagyon élvezem – mondta a Lokál Extrának Szebeni, aki pár éve elköltözött a fővárosból Dunakeszire, és 15 hónapja megszületett a kisfia, Patrik. Istvánnak most tényleg kerek az élete, de nem tagadja, van egy téma, amely komoly fejtörést okoz számára.

– A feleségem nagyon örülne még egy babának! Nem arról van szó, hogy én teljesen elzárkózom ettől, de azt gondolom, kockázatos lenne vállalni egy második gyereket, hiszen azt el is kell tartani még húsz-egynéhány évig. Négy hónapja kerültem vissza a Tv2-höz, de nem tudhatom, mi lesz hosszú évek múlva. Egyszer már megégettem magam, és utána három évig kerestem a helyem, mire visszatértem. Ha közben nem lettek volna segítő kezek, bizony nem tudom, mi lett volna. Úgy érzem, nem lennék jó apa, ha nem tennék meg mindent, hogy a lehető legnagyobb biztonságban indítsam el a gyerekemet a világba – tette hozzá István, aki délutánonként alig várja, hogy a kisfiával legyen.

– Szerintem bárki bármit mond, egy házasság fokmérője maga a gyermekvállalás és -nevelés. Irgalmatlanul megviseli a házaspárokat. Nálunk is vannak viták, mint mindenkinél, de szerencsére a főbb kérdésekben egyetértünk. Szerencsénk van Anita anyukájával is, aki sokat segít nekünk. Ilyenkor van időnk egy kicsit pihenni, amíg a nagyi unokázik. Az anyukája van otthon Patrikkal, amíg óvodás nem lesz, de amikor hazaérek, alig várom, hogy játsszak vele. A kisfiam nagyon aranyos és értelmes, minden érdekli. Édesanyjával jár babaúszásra, és felnőtteket meghazudtoló bátorsággal veti bele magát a vízi programokba, ezért is terveztünk erre a nyárra több belföldi, vízközeli kiruccanást – mesélte a büszke édesapa, aki nemrég ünnepelte negyvenedik születésnapját.

– A kerek évfordulóktól mindenki tart, de engem a mostani születésnapom nem érintett meg különösképpen, talán pont azért, mert nagyon rendben van minden – tette hozzá István.

Kapcsolódó Cikkek

 • Titokban mondta ki az igent Rúzsa Magdi

  Titokban mondta ki az igent Rúzsa Magdi

  A Mátyás-templomban mondta ki a boldogító igent Rúzsa Magdi múlt szombaton. Az énekesnő és férje, Vilmos a legnagyobb titokban és biztonsági intézkedések közepette tartották meg az esküvőt, melyre csak a család és a közeli barátok voltak hivatalosak.

 • Felmondott! Előremenekült Demcsák Zsuzsa

  Felmondott! Előremenekült Demcsák Zsuzsa

  Negatív rekordokat döntött rövid ATV-s pályafutásával Demcsák Zsuzsa. Szerdán, végül elébe ment kirúgásának és egy rövid tárgyalást követően, közös megegyezéssel mondott búcsút egymásnak a csatorna és a műsorvezető.

 • Harsányi Levente: Apu a halála után is velem van

  Harsányi Levente: Apu a halála után is velem van

  Mai napig szenved édesapja hiányától Harsányi Levi, aki a veszteség ellenére azt érzi, ma is jelen van az életében imádott apukája, aki most igazán büszke lehet odafenn, ugyanis a tévés a napokban egy rákosbeteg kisfiú életén segített.