EUR: 308,35 Ft
CHF: 287,42 Ft
2017. január 20., péntek
Fábián, Sebestyén

Extra

Szeme láttára gázolták halálra családját

Egy évvel ezelőtt az anya kisbabájával és édesanyjával vásárolni indult. Az egyik zebra előtt a nagymama vette át a babakocsit, de a zebrán már nem értek át, mert egy kamion áthajtott rajtuk. Az anya most először szólalt meg a tragédia óta és a Tényeknek exkluzív interjút adott.

MTI_Vajda János

Fotó: MTI/Vajda János

– Láttam, ahogy elesik anyu és felborul a babakocsi, utána meg egyszerűen áthajtott rajtuk, és csak azt láttam, hogy anyu fekszik az úton, nem is lehetett már felismerni, Hella pedig a kerék alatt van – idézte fel a szörnyű pillanatokat az anya, aki pár másodpercig fel sem fogta, mi történik.

– Valahogy azt vártam, hogy mindjárt anyu is feláll és megyünk tovább, hogy ez nem történt meg – mondta az asszony, akinek nem elég a mérhetetlen fájdalom, még családja becsületét is meg kell védenie az olyan  rosszindulatú pletykáktól, mint hogy édesanyja direkt tolta a babakocsit a kamion elé. A Tényeknek azt is elmondta, hogy a lengyel sofőr – aki még bocsánatot sem kért tőle – azóta olyan valótlanságokat állít, hogy támogatta őket, mi több, a temetést is ő intézte.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Zokogva borult férje sírjára Csongrádi Kata

  Zokogva borult férje sírjára Csongrádi Kata

  A napokban avatta fel özvegye, a néhai slágergyáros, S. Nagy István sírját. Csongrádi Kata könnyek között emlékezett egykori kedvesére. Korábban meglepő titkát is elárulta a Lokál olvasóinak: még mindig kapcsolatban áll elhunyt férjével, akinek kikéri a tanácsát egy-egy fontos döntéssel kapcsolatban.

 • Pasipéntek: állati férfiak – Fotók!

  Pasipéntek: állati férfiak – Fotók!

  Kevés szexibb dolgot lehet elképzelni a világon annál, mint hogy egy védtelen kiskutya a gazdája biztonságos karjaiban pihen, főleg ha a kutyatartó testépítő, tetoválások tarkítják a bicepszét, és mindezt fülledt fotókon örökítik meg.

 • Tom Hanks szereplését díjazták Los Angelesben

  Tom Hanks szereplését díjazták Los Angelesben

  A népszerű műsorvezető, Ellen DeGeneres és Tom Hanks is közönségdíjas lett a People’s Choice Awards díjátadó gáláján, amelyet a Los Angeles-i Microsoft Theaterben rendeztek meg szerdán.