EUR: 312,37 Ft
CHF: 260,90 Ft
2018. április 24., kedd
György

Extra

Szeme láttára gázolták halálra családját

Egy évvel ezelőtt az anya kisbabájával és édesanyjával vásárolni indult. Az egyik zebra előtt a nagymama vette át a babakocsit, de a zebrán már nem értek át, mert egy kamion áthajtott rajtuk. Az anya most először szólalt meg a tragédia óta és a Tényeknek exkluzív interjút adott.

MTI_Vajda János

Fotó: MTI/Vajda János

– Láttam, ahogy elesik anyu és felborul a babakocsi, utána meg egyszerűen áthajtott rajtuk, és csak azt láttam, hogy anyu fekszik az úton, nem is lehetett már felismerni, Hella pedig a kerék alatt van – idézte fel a szörnyű pillanatokat az anya, aki pár másodpercig fel sem fogta, mi történik.


– Valahogy azt vártam, hogy mindjárt anyu is feláll és megyünk tovább, hogy ez nem történt meg – mondta az asszony, akinek nem elég a mérhetetlen fájdalom, még családja becsületét is meg kell védenie az olyan  rosszindulatú pletykáktól, mint hogy édesanyja direkt tolta a babakocsit a kamion elé. A Tényeknek azt is elmondta, hogy a lengyel sofőr – aki még bocsánatot sem kért tőle – azóta olyan valótlanságokat állít, hogy támogatta őket, mi több, a temetést is ő intézte.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek