2018. január 22., hétfő
Artúr, Vince

Egyéb XV.kerület

Színész lenne? Itt a nagy lehetőség!

Új színházi társulat alakul a Száraznád utcában található Kikötő – Ifjúsági Közösségi Térben. Sőt a Trupp Színház most nem mindennapi lehetőséget kínál, hiszen mint azt az új társulatot szervező Hermál Henriett lapunknak elmondta, hozzájuk lényegében bárki jelentkezhet, aki szeretné kipróbálni magát a világot jelentő deszkákon.

Elsősorban komédiát és vidám darabokat szeretnének színre vinni, ehhez pedig maguk mellé invitálnak másokat is.
– Mintegy 15 éve vagyok színházkedvelő és benne élő, nem tudom elképzelni, hogy a hétköznapi monotonitást ne szakítsa meg egy-egy vidám próba, meghökkentő előadás vagy bármilyen zenés, táncos rendezvény. Színpadi gyakorlatból nálam nincs hiány. Egy teljesen más világot kap, aki ebbe belecsöppen – mondta Henriett, akinek Művész Ifjak néven volt már csoportja a kerületben. – A különböző színházi munkáknak köszönhetően az alapító tagokkal régóta ismerjük és jól megértjük egymást minden téren, így jött létre a Trupp névre hallgató társulat.


Mint azt megtudtuk, a társulathoz szeptember közepéig a truppszinhaz@gmail.com e-mail-címen lehet jelentkezni. A kis csapatnál lesz készségfejlesztés, beszédtechnika és színházi alapképzés, de természetesen a különböző játékok sem maradhatnak el.
– Mindehhez egy fantasztikus csapat, no és rendszeres fellépési lehetőség társul. Otthont a Kikötő Ifjúsági Közösségi Tér ad nekünk, amely nagyon kellemes, családias hely, ahol rengeteg már meglévő díszletünk és jelmezünk várja, hogy újra „játszhassanak”!

Kapcsolódó Cikkek