EUR: 310,23 Ft
CHF: 259,07 Ft
2018. április 19., csütörtök
Emma

Egyéb XV.kerület

Színész lenne? Itt a nagy lehetőség!

Új színházi társulat alakul a Száraznád utcában található Kikötő – Ifjúsági Közösségi Térben. Sőt a Trupp Színház most nem mindennapi lehetőséget kínál, hiszen mint azt az új társulatot szervező Hermál Henriett lapunknak elmondta, hozzájuk lényegében bárki jelentkezhet, aki szeretné kipróbálni magát a világot jelentő deszkákon.

Elsősorban komédiát és vidám darabokat szeretnének színre vinni, ehhez pedig maguk mellé invitálnak másokat is.
– Mintegy 15 éve vagyok színházkedvelő és benne élő, nem tudom elképzelni, hogy a hétköznapi monotonitást ne szakítsa meg egy-egy vidám próba, meghökkentő előadás vagy bármilyen zenés, táncos rendezvény. Színpadi gyakorlatból nálam nincs hiány. Egy teljesen más világot kap, aki ebbe belecsöppen – mondta Henriett, akinek Művész Ifjak néven volt már csoportja a kerületben. – A különböző színházi munkáknak köszönhetően az alapító tagokkal régóta ismerjük és jól megértjük egymást minden téren, így jött létre a Trupp névre hallgató társulat.


Mint azt megtudtuk, a társulathoz szeptember közepéig a truppszinhaz@gmail.com e-mail-címen lehet jelentkezni. A kis csapatnál lesz készségfejlesztés, beszédtechnika és színházi alapképzés, de természetesen a különböző játékok sem maradhatnak el.
– Mindehhez egy fantasztikus csapat, no és rendszeres fellépési lehetőség társul. Otthont a Kikötő Ifjúsági Közösségi Tér ad nekünk, amely nagyon kellemes, családias hely, ahol rengeteg már meglévő díszletünk és jelmezünk várja, hogy újra „játszhassanak”!

Kapcsolódó Cikkek

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.

 • Hétvégén is marad a jó idő

  Hétvégén is marad a jó idő

  Helyenként eső, zápor, esetleg zivatar is lehet, de emellett sok lesz a napsütés, napközben többfelé 20-25 fokos maximumok várhatók – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttatott el az MTI-nek.