EUR: 307,06 Ft
CHF: 281,68 Ft
2017. május 26., péntek
Evelin, Fülöp

Belföld

Szőnyeget csak olyantól, akiben megbízunk!

Előfordul, hogy valaki Törökországig képes elmenni egy szép keleti szőnyegért. Pedig nem biztos, hogy ott találja meg a számára legmegfelelőbbet, és akár még rá is fizethet. A Kabiri Szőnyegház tulajdonosa elmondja, hogyan válasszunk.

Idén nyáron is megtörtént, hogy egy érdeklődő Törökországból egy szőnyeggel tért haza. Szép darab volt, értékét tekintve mintegy hárommillió forint. Csakhogy a vevő ennek a sokszorosát fizette érte – mesélte a Buda szívében, a Krisztina körút 11. alatt működő Kabiri Szőnyegház alapítója, tulajdonosa, Jamal Abdul Naser, hozzátéve: – Nagyon fontos, hogy olyantól vásároljunk, akiben megbízunk. Főleg szőnyeget, ami akár évtizedekig is a lakás dísze lehet.

Kabiri szőnyegház PR, Jamal Abdul Naser (Fotó: Máté Krisztián)

(Fotó: Máté Krisztián)

A nyolcvanas évek óta Magyarországon élő afgán származású üzletember erre építette fel egész filozófiáját. A Kabiri Szőnyegház lényege a személyre szabott értékesítés, amelyet teljes körű szolgáltatás egészít ki.

Mi hosszú távú kapcsolatra törekszünk a vásárlóinkkal, ezért nagyon fontos a bizalom kialakítása. Az első telefonhívástól vagy az első belépéstől személyesen és az egyéni érdeklődést, igényeket figyelembe véve foglalkozunk mindenkivel – magyarázta.

Ami a szolgáltatásokat illeti, vállalják szőnyegek tisztítását, javítását, restaurálását, tehát mindent, ami könnyebbé teszi a használatot. A vevő díjmentesen kipróbálhatja a szőnyeget, az áruház pedig végez értékbecslést, házhoz szállít és bérbe is ad. A szolgáltatások minőségét pedig a személyes kapcsolat garantálja.

A Kabiri Szőnyegház kínálata rendkívül széles.

A magyar vásárlók ízlése igen változatos – árulta el az alapító. – A klasszikus perzsa szőnyegnek mindig nagy keletje volt, de most már a modernebb minták iránt is jelentős az érdeklődés. Ez annak is köszönhető, hogy nem csupán egyéni ügyfeleket szolgálunk ki. Áruházak, irodák, szállodák keresik az újabb típusú és nagyobb méretű szőnyegeket. Az afgán, török, pakisztáni és iráni városi, falusi és nomád szőnyegek mellett kínálunk szőtteseket, díszpárnákat, kelimeket, ágytakarót, puffot és más kiegészítőket is.

Természetesen egy üzlet sikere annak árpolitikájától is függ. A Kabiri Szőnyegház rendszeresen tart olyan kiárusításokat, amelyeken jelentős kedvezménnyel juthatnak hozzá a vevők a kifutó termékekhez.

Olyankor tartunk nagy kiárusítást, amikor jelentősen frissül az árukészlet. Ez így lesz most is. Ezért szeptember 15-ig akár 50-60 százalékos engedménnyel is kínálunk termékeket – mondta Jamal Abdul Naser. – Ha valaki a mi webáruházunk árait összeveti a nagyobb internetes kereskedések ajánlataival, láthatja, hogy kedvezőbb nálunk vásárolni.

A termékekről és az akciókról bárki tájékozódhat a www.kabiriszonyeghaz.hu portálon, ahol webshopot is talál, vagy a facebook.com/kabiriszonyeg oldalon.

Kapcsolódó Cikkek

 • Kőszegi Tamás, a bukott HÖK-ös

  Kőszegi Tamás, a bukott HÖK-ös

  Fénylő üstökösként robbantak a hazai politikai életbe, de a választók előtt „sötét lovak” a Momentum Mozgalom ifjú vezetői. Sorozatunkban bemutatjuk a Momentum valódi arcait, akik fiatalságuk ellenére is őriznek már csontvázakat szekrényeikben.

 • Migránsok terrorizálják a nőket Párizsban

  Migránsok terrorizálják a nőket Párizsban

  Megszállták a muszlim férfiak Párizs egyik belvárosi részét. A migránsok nemcsak beszólnak, hanem erőszakoskodnak is a nőkkel, akik már úgy járnak haza a munkából, hogy egy metrómegállóval hamarabb leszállnak és taxiba ülnek.

 • Óriási támogatást kapnak a családok

  Óriási támogatást kapnak a családok

  A kormány tovább emeli a családi adókedvezmény mértékét, ennek középpontjába a kétgyermekes családokat állítják – jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök a Családok Budapesti Világtalálkozójának első napján megrendezett demográfiai fórumon, ahol ismertette a kormány előző napi ülésén elfogadott, gyermekvállalást ösztönző akciótervet.

 • Botka le akarja bontani a kerítést

  Botka le akarja bontani a kerítést

  Hatalomra kerülése után lebontaná a szerb–magyar határon létesített technikai határzárat Botka László, a szocialisták miniszterelnök-jelöltje, aki erről a Reuters hírügynökségnek adott interjúban beszélt.