EUR: 307,63 Ft
CHF: 287,11 Ft
2017. január 18., szerda
Piroska

Külföld

Szörnyű! Megerőszakolta, majd megölte a terhes nőt

gyilkosság

A brisbane-i rendőrség információi szerint a 17 éves Andrew Burke ittasan megerőszakolta, majd megölte a 8 hetes terhes Joan Rythert, aki éppen munkába tartott.

A 27 éves lányra azt követően találtak rá félig levetkőztetve és vérbe fagyva, miután férje bejelentést tett a rendőrségen, miszerint kedvese nem érkezett meg munkahelyére.

Az ABC úgy tudja, hogy a fiatal elkövető az utcán ragadta el az éppen munkába tartó áldozatát, akit később megütött, megerőszakolt, majd megfojtott.

Az eset még 2013 májusában történt, de a bíróság csak most ítélte életfogytiglanra a gyilkost. A nő férje elmondta, hogy 3 éve várt arra, hogy az elkövető elnyerje méltó büntetését.

Kapcsolódó Cikkek

  • A Huaweinél tett látogatást Varga Mihály

    A Huaweinél tett látogatást Varga Mihály

    Magyarország a digitális technológiák fejlesztésének regionális központjává kíván válni – hangsúlyozta vendéglátóinak Varga Mihály a kínai Sencsenben a telekommunikációs termékeket gyártó Huaweinél, és az elektromos járműveket és akkumulátorokat előállító Build Your Dreamsnél (BYD) tett szerdai látogatásán.

  • Joachim Gauck: súlyos veszélyek fenyegetik Németországot

    Joachim Gauck: súlyos veszélyek fenyegetik Németországot

    A mai a “legjobb és legdemokratikusabb” Németország, amely valaha létezett, de súlyos veszélyek fenyegetik stabilitását – mondta szerdán Berlinben Joachim Gauck német szövetségi elnök az államfői munkásságát lezáró búcsúbeszédében.