2018. január 18., csütörtök
Piroska

Külföld

Szörnyű! Megerőszakolta, majd megölte a terhes nőt

A brisbane-i rendőrség információi szerint a 17 éves Andrew Burke ittasan megerőszakolta, majd megölte a 8 hetes terhes Joan Rythert, aki éppen munkába tartott.

A 27 éves lányra azt követően találtak rá félig levetkőztetve és vérbe fagyva, miután férje bejelentést tett a rendőrségen, miszerint kedvese nem érkezett meg munkahelyére.

Az ABC úgy tudja, hogy a fiatal elkövető az utcán ragadta el az éppen munkába tartó áldozatát, akit később megütött, megerőszakolt, majd megfojtott.

Az eset még 2013 májusában történt, de a bíróság csak most ítélte életfogytiglanra a gyilkost. A nő férje elmondta, hogy 3 éve várt arra, hogy az elkövető elnyerje méltó büntetését.

Kapcsolódó Cikkek

  • Trump: Oroszország segíti Észak-Koreát a szankciók kijátszásában

    Trump: Oroszország segíti Észak-Koreát a szankciók kijátszásában

    Oroszország a nemzetközi szankciók megsértésével segít Észak-Koreának nyersanyagokhoz jutni, Phenjan pedig “minden egyes nappal” közelebb kerül ahhoz, hogy az Egyesült Államokat elérni képes nagy hatótávolságú ballisztikus rakétát fejlesszen ki – jelentette ki Donald Trump amerikai elnök a Reuters brit hírügynökségnek szerdán a Fehér Házban adott interjújában.

  • Új hímtagot kap a péniszrákos ló

    Új hímtagot kap a péniszrákos ló

    A Bridgtonban élő póni olyan betegséggel küzd ami nagyon kevés fajtársát érinti. Richard a ló pénisze teljesen elrákosodott. Ahhoz, hogy megmentsék az állat életét online gyűjtésbe kezdtek gondozói, hogy elég pénzt szerezzenek az állat műtétjére, ami során új hímvesszőt kapna a beteg testrésze helyett.