EUR: 310,24 Ft
CHF: 258,68 Ft
2018. április 20., péntek
Tivadar

Egyéb Tatabánya

Szülinap a Kertvárosi Máltai Játszótéren

Második születésnapját ünnepelte augusztus 28-án a Kertvárosi Máltai Játszótér. A szervezők fergeteges programmal készültek az ünnepi eseményre.

A fellépők között volt Pozsár-Hajdú Ilona, a Show Formációs Táncegyüttes, a játszótér színjátszó csoportja és a Romano Glaszo együttes is.


13_kertvarosi_jatszoter_01

– Játszóterünk korszerű, védett, család- és gyermekbarát közösségi teret működtet, minden család számára biztosítja a közvetlen lakókörnyezetükben a gyermekek aktív és tartalmas, életkori sajátosságokhoz is igazodó szabadidő-eltöltését. Az egyik fontos feladata, hogy a gyerekek biztonságos és befogadó helynek érezzék a játszóteret. Itt megtanulják a közösség részeként, hogy ezért a közösségért tenni is érdemes és hogy közösségi értékeinkre vigyázni kell – mondta el Pataki Zoltánné, a városrész önkormányzati képviselője.

A játékos vetélkedők, a csillámtetoválás is nagy sikert aratott. A nap végén a gyermekek együtt fogyasztották el a hatalmas szülinapi tortát.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.

 • Hétvégén is marad a jó idő

  Hétvégén is marad a jó idő

  Helyenként eső, zápor, esetleg zivatar is lehet, de emellett sok lesz a napsütés, napközben többfelé 20-25 fokos maximumok várhatók – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttatott el az MTI-nek.