EUR: 307,24 Ft
CHF: 281,96 Ft
2017. május 26., péntek
Evelin, Fülöp

Egyéb Tatabánya

Szülinap a Kertvárosi Máltai Játszótéren

Második születésnapját ünnepelte augusztus 28-án a Kertvárosi Máltai Játszótér. A szervezők fergeteges programmal készültek az ünnepi eseményre.

A fellépők között volt Pozsár-Hajdú Ilona, a Show Formációs Táncegyüttes, a játszótér színjátszó csoportja és a Romano Glaszo együttes is.

13_kertvarosi_jatszoter_01

– Játszóterünk korszerű, védett, család- és gyermekbarát közösségi teret működtet, minden család számára biztosítja a közvetlen lakókörnyezetükben a gyermekek aktív és tartalmas, életkori sajátosságokhoz is igazodó szabadidő-eltöltését. Az egyik fontos feladata, hogy a gyerekek biztonságos és befogadó helynek érezzék a játszóteret. Itt megtanulják a közösség részeként, hogy ezért a közösségért tenni is érdemes és hogy közösségi értékeinkre vigyázni kell – mondta el Pataki Zoltánné, a városrész önkormányzati képviselője.

A játékos vetélkedők, a csillámtetoválás is nagy sikert aratott. A nap végén a gyermekek együtt fogyasztották el a hatalmas szülinapi tortát.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

 • Tisztább lett a tér

  Tisztább lett a tér

  Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.

 • Bombák földjén lakunk?

  Bombák földjén lakunk?

  Több száz házat kellett kiüríteni a kerületben, amikor a Csömöri út 101. számnál zajló építkezés közben találtak egy 50 kilogrammos, szovjet gyártmányú, FAB–50-es típusú rombolóbombát.