EUR: 309,90 Ft
CHF: 289,33 Ft
2017. március 24., péntek
Gábor, Karina

Egyéb XVII.kerület

Szülinap a reptéren

A hetven éve alapított Malév történetét bemutató programok várnak azokra, akik kilátogatnak Ferihegyre, az Aeroparkba szeptember 10-én 9 és 18 óra között.

A 70. szülinapon több gép pilótafülkéje is megtekinthető, kipróbálhatók a szimulátorok. Előzetes regisztráció után a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér is látogatható, míg a cég alapításának első gépei, a Li–2-esek is tesztelhetők egy sétarepülés keretében. Az időutazást segíti, hogy a belvárosból, a Deák térről, a XVIII. kerületi Bókay kertből és a vecsési Market Centráltól maléves Ikarus csuklós nosztalgiabusz szállítja az utasokat díjmentesen.

Budapest, 2015. június 21. Látogatók egy LI-2-es légcsavaros repülőgépnél a Múzeumok éjszakája rendezvényen Budapesten, az Aeroparkban 2015. június 20-án. MTI Fotó: Lakatos Péter

MTI Fotó: Lakatos Péter

Kapcsolódó Cikkek

  • Tavaszi napfürdő

    Tavaszi napfürdő

    Lillafüred a borsodiak egyik kedvenc tavaszi kirándulóhelye. A Palotaszálló épülete, amely eredetileg kormányüdülőként, a II.

  • Tízmilliárd forintból újulhatnak meg a közutak

    Tízmilliárd forintból újulhatnak meg a közutak

    A Magyar Közút Nonprofit Zrt. hivatalosan is lezárta a téli útüzemeltetési időszakot. A tavaszias időjárás beköszöntével újra a kátyúzási, javítási munkákra helyezik a hangsúlyt a társaság szakemberei.