EUR: 308,45 Ft
CHF: 288,05 Ft
2017. március 23., csütörtök
Emőke

Egyéb XVIII.kerület

Szülinap a reptéren

A hetven éve alapított Malév történetét bemutató programok várnak azokra, akik kilátogatnak Ferihegyre.
Az Aeroparkba a XVIII. kerületi lakosok és volt Malév-dolgozók 100 forintos regisztrációs jeggyel léphetnek be szeptember 10-én 9 és 18 óra között. A 70. szülinapon több gép pilótafülkéje is megtekinthető, és ki lehet próbálni a szimulátorokat. Előzetes regisztráció után a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér is látogatható, míg a cég alapításának első gépei, a Li–2-esek is tesztelhetők egy sétarepülés keretében. Az időutazást segíti, hogy a belvárosból, a Deák térről, a Bókay-kertből és a vecsési Market Centráltól malévos Ikarus csuklós nosztalgiabusz szállítja az utasokat díjmentesen.
Budapest, 2015. június 21. Látogatók egy LI-2-es légcsavaros repülőgépnél a Múzeumok éjszakája rendezvényen Budapesten, az Aeroparkban 2015. június 20-án. MTI Fotó: Lakatos Péter

Li-2-es reaktiválva
MTI Fotó: Lakatos Péter

Kapcsolódó Cikkek

  • Alkudni már a piacon sem lehet

    Alkudni már a piacon sem lehet

    Egyre több az extra program a zalaegerszegi piacon, mégis – főleg a nyugdíjasok – csupán időtöltésből, társadalmi, baráti kapcsolatok építésére használják a vásárteret – mondják az eladók.

  • Őstehetség szeli a habokat

    Őstehetség szeli a habokat

    Most tizenkét éves, de már annyi érme van, hogy a lakásban tele vannak velük az ágyneműtartók. Ugrai Panna a Hód-Úszó SE versenyzője, és a legutóbbi, montenegrói versenyéről tizenhét érmet hozott haza, ezzel pedig korosztályának legeredményesebb lány úszója lett.