EUR: 309,50 Ft
CHF: 267,35 Ft
2017. szeptember 24., vasárnap
Gellért, Mercédesz

Belföld Tatabánya

Tatabányai lecke a horvátoknak

Két nap alatt kétszer győzte le a horvát PPD Zagreb együttesét a Grundfos Tatabánya KC férfi kézilabdacsapata. Vladan Matic legénysége előbb 35-27, majd 28-25 arányban diadalmaskodott a zágrábiak ellen.

– Több biztató momentum is volt a játékunkban – értékelte az összecsapásokat a mieink trénere. – Van még egy hónapunk a bajnokság kezdetéig, hogy még jobbak legyünk. Jó úton járunk, pedig a felkészülés során még egyszer sem tudtunk komplett kerettel pályára lépni. A támadásaink már elég hatékonyak, de a jövő heti edzéseken a védekezés gyakorlására még nagy hangsúlyt kell fektetnünk. Úgy érzem, ott még vannak hiányosságaink.

12_grundfos_kezilabda_01

Juhász Ádám, a kék-fehérek fiatal irányítója csak nemrég csatlakozott a kerethez, hiszen előtte a juniorválogatottal készült.

– Egyelőre nem sokat edzettem a csapattal, de úgy látom, jó játékosokat igazoltunk – hangsúlyozta a játékos. – Elsősorban átlövő poszton lettünk erősebbek, ez jól látszott a horvátok ellen is. Igaz, ők nem teljes kerettel érkeztek ide, de így is jó jel, hogy legyőztünk egy rendszeresen a Bajnokok Ligájában szereplő gárdát.

A Grundfos Tatabánya KC szeptember 6-án, Veszprémben kezdi meg bajnoki szereplését a 2016/2017-es idényben.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Hét kérdéskör szerepel majd a nemzeti konzultáción

  Hét kérdéskör szerepel majd a nemzeti konzultáción

  Várhatóan hét kérdést tesz fel a kormány a bevándorlásról és a kötelező kvótáról az október elején induló nemzeti konzultáció során – mondta Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában.

 • Magyarország támogatja Románia OECD-tagságát

  Magyarország támogatja Románia OECD-tagságát

  Magyarország támogatja Románia felvételét a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezetbe (OECD), miután Liviu Dragnea, a román kormány fő erejét adó Szociáldemokrata Párt (PSD) elnöke ígéretet tett a marosvásárhelyi iskolahelyzet megoldására – közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szombaton az MTI-vel.

 • Soros 2015-ben vázolta fel tervét

  Soros 2015-ben vázolta fel tervét

  Soros György milliárdos spekuláns 2015 júliusában a Financial Timesban vázolta fel elképzeléseit, amelyek szerint az uniónak évente egymillió bevándorlót kell befogadnia és egy állandó, kötelező mechanizmus révén kell szétosztania a tagállamok között – mondta Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára szombaton Budapesten, sajtótájékoztatón.