2018. június 18., hétfő
Arnold, Levente

Belföld Tatabánya

Tatabányai lecke a horvátoknak

Két nap alatt kétszer győzte le a horvát PPD Zagreb együttesét a Grundfos Tatabánya KC férfi kézilabdacsapata. Vladan Matic legénysége előbb 35-27, majd 28-25 arányban diadalmaskodott a zágrábiak ellen.

– Több biztató momentum is volt a játékunkban – értékelte az összecsapásokat a mieink trénere. – Van még egy hónapunk a bajnokság kezdetéig, hogy még jobbak legyünk. Jó úton járunk, pedig a felkészülés során még egyszer sem tudtunk komplett kerettel pályára lépni. A támadásaink már elég hatékonyak, de a jövő heti edzéseken a védekezés gyakorlására még nagy hangsúlyt kell fektetnünk. Úgy érzem, ott még vannak hiányosságaink.


12_grundfos_kezilabda_01

Juhász Ádám, a kék-fehérek fiatal irányítója csak nemrég csatlakozott a kerethez, hiszen előtte a juniorválogatottal készült.

– Egyelőre nem sokat edzettem a csapattal, de úgy látom, jó játékosokat igazoltunk – hangsúlyozta a játékos. – Elsősorban átlövő poszton lettünk erősebbek, ez jól látszott a horvátok ellen is. Igaz, ők nem teljes kerettel érkeztek ide, de így is jó jel, hogy legyőztünk egy rendszeresen a Bajnokok Ligájában szereplő gárdát.

A Grundfos Tatabánya KC szeptember 6-án, Veszprémben kezdi meg bajnoki szereplését a 2016/2017-es idényben.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek