EUR: 307,48 Ft
CHF: 289,04 Ft
2017. február 22., szerda
Gerzson

Belföld Tatabánya

Tatabányai lecke a horvátoknak

Két nap alatt kétszer győzte le a horvát PPD Zagreb együttesét a Grundfos Tatabánya KC férfi kézilabdacsapata. Vladan Matic legénysége előbb 35-27, majd 28-25 arányban diadalmaskodott a zágrábiak ellen.

– Több biztató momentum is volt a játékunkban – értékelte az összecsapásokat a mieink trénere. – Van még egy hónapunk a bajnokság kezdetéig, hogy még jobbak legyünk. Jó úton járunk, pedig a felkészülés során még egyszer sem tudtunk komplett kerettel pályára lépni. A támadásaink már elég hatékonyak, de a jövő heti edzéseken a védekezés gyakorlására még nagy hangsúlyt kell fektetnünk. Úgy érzem, ott még vannak hiányosságaink.

12_grundfos_kezilabda_01

Juhász Ádám, a kék-fehérek fiatal irányítója csak nemrég csatlakozott a kerethez, hiszen előtte a juniorválogatottal készült.

– Egyelőre nem sokat edzettem a csapattal, de úgy látom, jó játékosokat igazoltunk – hangsúlyozta a játékos. – Elsősorban átlövő poszton lettünk erősebbek, ez jól látszott a horvátok ellen is. Igaz, ők nem teljes kerettel érkeztek ide, de így is jó jel, hogy legyőztünk egy rendszeresen a Bajnokok Ligájában szereplő gárdát.

A Grundfos Tatabánya KC szeptember 6-án, Veszprémben kezdi meg bajnoki szereplését a 2016/2017-es idényben.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Az MSZP felvásárolná a Párbeszédet

    Az MSZP felvásárolná a Párbeszédet

    Amíg Botka László, az MSZP előretolt miniszterelnök jelöltje szerint a hazug Gyurcsánynak érdemes visszavonulót fújnia, addig a DK szóvivője, Gréczy Zsolt szerint Botka a megosztó és egyelőre nem is sikerült szövetségeseket találnia.

  • Politikusnak áll a lelkésznő

    Politikusnak áll a lelkésznő

    Bár civilként határozza meg magát, most mégis beszáll a politikába és jelölteti magát az időközi választásokon Bolba Márta, az az evangélikus lelkész, aki a közelmúltban éles vitát folytatott Kocsis Máté VIII.