2018. április 20., péntek
Tivadar

Extra

Tegnap hazajött, ma apa lesz az olimpikon

A tervek szerint ma háromszoros édesapa lesz Somfai Péter, az olimpiai bronzérmes párbajtőrvívó csapat tagja. A sportoló tegnap boldogan ölelte magához feleségét, Krisztinát. A csapattársaival – köztük Imre Gézával is – pedig azt is megbeszélte, hogy holnap lesz a tejfakasztó buli.

– Mindig három kislányt szerettünk volna – újságolta a Lokálnak Somfai Krisztina, aki férjéhez hasonlóan vívó volt.
– Ők a mi szerelmünk gyümölcsei, Eper már ötéves, Bodza októberben lesz három, a kicsi pedig, akit könnyen lehet, hogy a cikk megjelenésekor már a karunkban tarthatunk, a Málna nevet kapja majd – tette hozzá boldogan Kriszta, aki reméli, hogy ezúttal minden zökkenőmentesen megy majd, hisz a második baba születésekor komoly fájdalmai voltak.
– Tudom, hogy minden rendben lesz! És csak az számít, hogy most majd egy kis időt végre együtt tölthetünk. Nagyon büszke vagyok a férjemre! Amikor tud, mindenben segít és foglalkozik a gyerekeinkkel, de persze tudom, hogy a vívás is nagy szerelem, de ez így van jól!


Somfai Péter és felesége, Krisztina

Somfai Péter és felesége, Krisztina (fotó: Lakatos Brigitta)

Kapcsolódó Cikkek

 • Prince halálában senki sem bűnös

  Prince halálában senki sem bűnös

  Vádemelés nélkül fejezte be a két éve elhunyt popsztár, Prince ügyében folytatott vizsgálatot a minnesotai ügyészség, amely szerint az énekes tudta nélkül szedett be hamisított gyógyszert.

 • Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

  Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

   A 28 éves szűz színésznőt udvarlói már nem csak szép szavakkal, de több száz milliós összegekkel is bombázzák. Ennek ellenére Emese még egy olyan férfit se talált, akivel szívesen találkozna, pedig nagyon vágyik egy igazi úriemberre, akinek gyerekeket szülhet.

 • 23 kilót hízott Charlize Theron

  23 kilót hízott Charlize Theron

  Nagyon megviselte az Oscar-díjas színésznőt, hogy 23 kilót kellett híznia a Tully című film főszerepe miatt. Reggelire cukros shake-et és hamburgert evett, hogy folyamatosan hízzon, így nem érezte jól magát a film forgatása közben.