EUR: 307,63 Ft
CHF: 282,08 Ft
2017. május 30., kedd
Janka, Zsanett

Extra

Tegnap hazajött, ma apa lesz az olimpikon

A tervek szerint ma háromszoros édesapa lesz Somfai Péter, az olimpiai bronzérmes párbajtőrvívó csapat tagja. A sportoló tegnap boldogan ölelte magához feleségét, Krisztinát. A csapattársaival – köztük Imre Gézával is – pedig azt is megbeszélte, hogy holnap lesz a tejfakasztó buli.

– Mindig három kislányt szerettünk volna – újságolta a Lokálnak Somfai Krisztina, aki férjéhez hasonlóan vívó volt.
– Ők a mi szerelmünk gyümölcsei, Eper már ötéves, Bodza októberben lesz három, a kicsi pedig, akit könnyen lehet, hogy a cikk megjelenésekor már a karunkban tarthatunk, a Málna nevet kapja majd – tette hozzá boldogan Kriszta, aki reméli, hogy ezúttal minden zökkenőmentesen megy majd, hisz a második baba születésekor komoly fájdalmai voltak.
– Tudom, hogy minden rendben lesz! És csak az számít, hogy most majd egy kis időt végre együtt tölthetünk. Nagyon büszke vagyok a férjemre! Amikor tud, mindenben segít és foglalkozik a gyerekeinkkel, de persze tudom, hogy a vívás is nagy szerelem, de ez így van jól!

Somfai Péter és felesége, Krisztina

Somfai Péter és felesége, Krisztina (fotó: Lakatos Brigitta)

Kapcsolódó Cikkek

 • Benkő László fia: Apu eddigi leletei negatívak

  Benkő László fia: Apu eddigi leletei negatívak

  Benkő Lászlóról, az Omega billentyűséről néhány héttel ezelőtt derült ki, hogy súlyos beteg. Az orvosok azt állították, hogy áttétes rákja van, a kivizsgálások alkalmával azonban eddig nem találtak semmit.

 • Iszak Eszti: Meglepődtem, amikor Craig David bekövetett

  Iszak Eszti: Meglepődtem, amikor Craig David bekövetett

  Iszak Eszti, Dukai Regina és Kulcsár Edina – a képernyő mellett az Instagram sztárjai, akik százezrek életét teszik színesebbé nap mint nap. Vajon kiket követnek a közösségi média koronázatlan királynői és milyen más hírességeket inspirálnak stílusos fotóikkal?

 • Király Viktor: Még mindig gátlásos srác vagyok

  Király Viktor: Még mindig gátlásos srác vagyok

  Király Viktor és Veréb Tamás nemcsak lenyűgöző hangjával, de sármos külsejével is meghódította már lányok százezreit. Vajon a dögös szívtiprók a színpadon kívül is ekkora hatással vannak a nőkre vagy akkor egészen más a helyzet?