EUR: 308,78 Ft
CHF: 267,41 Ft
2017. szeptember 20., szerda
Friderika

Aktuális

Porrá égett egy autó Ferihegyen – Videó!

A ferihegyi repülőtér közelében, a 4-es főúton kapott lángra egy autó a kifelé vezető oldalon. A fővárosi tűzoltók nagy erőkkel vonultak a helyszínre és két vízsugárral percek alatt megfékezték a tűz tovább terjedését.

A balesetben senki sem sérült meg, a tüzet nagy valószínűséggel műszaki hiba okozhatta.

Kapcsolódó Cikkek

 • A kormány költségvetési és uniós forrásokkal is támogatja a fiatalok foglalkoztatását

  A kormány költségvetési és uniós forrásokkal is támogatja a fiatalok foglalkoztatását

  A kormány a Munkahelyvédelmi akció keretében költségvetési, az Ifjúsági garancia rendszer segítségével pedig európai uniós forrásokból támogatja a fiatalok foglalkoztatását – mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) munkaerőpiacért és képzésért felelős államtitkára szerdán Budapesten az #énjövőm- Regeneráció a munkaerőpiacon- Szakmai délelőtt a fiatalok integrációjáról című rendezvényen.

 • Lecsapott Puerto Ricóra a Maria hurrikán

  Lecsapott Puerto Ricóra a Maria hurrikán

  Lecsapott az Egyesült Államok társult államára, Puerto Ricóra a négyes kategóriájúra gyengült, ám továbbra is rendkívül veszélyes Maria hurrikán – jelentette szerdán az amerikai Országos Hurrikánközpont (NHC).

 • A bíróság meghosszabbította M. Richárd házi őrizetét

  A bíróság meghosszabbította M. Richárd házi őrizetét

  A bíróság három hónappal meghosszabbította – nem jogerős végzésében – M. Richárdnak, a Dózsa György úti halálos baleset gyanúsítottjának házi őrizetét és elrendelte, hogy mozgását nyomkövetővel ellenőrizzék – közölte a Fővárosi Törvényszék szerdán az MTI-vel.