EUR: 309,64 Ft
CHF: 288,52 Ft
2017. március 29., szerda
Auguszta

Belföld

Tiszta Chicago! Így rabolták ki a budaörsi benzinkutat – Videó!

Fegyverrel rontott be két férfi a Budaörsi úti töltőállomásra, ahol miután megfenyegették az az alkalmazottat, kifosztották a kasszát.

A támadók augusztus 16-án 3 óra 40 perckor mentek be benzinkútra, majd miután összeszedték zsákmányukat, elmenekültek – írja a Police.hu. A rablást felvette a biztonsági kamera, így a rendőröknek sikerült beazonosítaniuk a tetteseket.

A két férfit pár órával a rablás után elfogták.

A megtartott házkutatások során a nyomozók egy darab forgótáras, gumilövedékes fegyvert, valamint az elkövetésnél használt ruhát és hátizsákot találtak, amiket lefoglaltak.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Simicska tanácsaira támaszkodna Vona

  Simicska tanácsaira támaszkodna Vona

  Jelen pillanatban nem venné fel a Jobbikba Simicska Ádámot Vona Gábor, ám a segítségét elfogadnák. Mindezt az ATV Egyenes beszéd című műsorában mondta a Jobbik elnöke, aki a műsorvezetőnek arra a kérdésére, hogy Simicska Ádám kérte-e a felvételét a Jobbikba, Vona azt válaszolta: ez valótlan információ, vagyis kacsa.

 • Lebukott Demszky! Aba Botond is ellene vallott

  Lebukott Demszky! Aba Botond is ellene vallott

  Egykori beosztottja, Aba Botond volt BKV-vezérigazgató az Országgyűlés gazdasági bizottságának elismerte: Demszky Gábor „közvetlen irányításával” működött a DBR Metró Projekt Kft.

 • Allergiások figyelem!: Fokozódik a nyír pollenszórása

  Allergiások figyelem!: Fokozódik a nyír pollenszórása

  Az elkövetkező napokban várhatóan országszerte fokozódik a nyír pollenszórása, a déli, délnyugati országrészben a koncentrációja már a magas szintet is elérheti – tette közzé az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) a Facebook-oldalán.