EUR: 303,06 Ft
CHF: 266,09 Ft
2017. augusztus 22., kedd
Menyhért, Mirjam

Aktuális

Tizenéves gyerek szállította az utasokat, miután elkötött egy buszt

Egy ingolstadti iskolás fiú besétált egy szerelőműhelybe, ahol felszállt egy forgalomból kivont buszra, majd elhajtott. A kissrác annyira komolyan vette a buszozást, hogy a járat megszokott vonalán haladva minden megállóban megállt és még az utasokat is felvette a megállókban.

Négy kilométer buszozgatás után több autósnak és utasnak is feltűnt, hogy valami nagyon nincs rendben a sofőrrel, ezért úgy gondolták, hogy jelzik a rendőrség felé a furcsa esetet. Miután megállították a fiút, a rendőröknek azt mondta, hogy mindig is imádta a buszokat és már nagyon régen ki szeretett volna egyet próbálni.

A menetrend szerinti járaton a botcsinálta sofőrön kívül még hárman utaztak, akik ugyan furcsállották a sofőr feltűnően fiatal életkorát, ám ezen kívül semmilyen problémát nem észleltek az út során. A buszokért érzett rajongását egyébként édesanyja is megerősítette, ezért az esti órákban elengedték a fiút az őrsről.

Kapcsolódó Cikkek

  • Kiégett egy autóbusz Nógrádban

    Kiégett egy autóbusz Nógrádban

    Kiégett egy menetrend szerinti autóbusz kedden a Nógrád megyei Iliny községben, a buszon senki nem sérült meg, de lángra kapott a buszmegálló, meghibásodott egy elektromos vezeték és egy gázcsonk is – közölte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

  • Teherautó csúszott a Tiszába

    Teherautó csúszott a Tiszába

    Eddig ismeretlen okból egy bolgár rendszámú teherautó csúszott a Tiszába Maroslele térségében, a kompátjáró közelében kedden délután – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.