2018. február 25., vasárnap
Géza

Aktuális

Tizenéves gyerek szállította az utasokat, miután elkötött egy buszt

Egy ingolstadti iskolás fiú besétált egy szerelőműhelybe, ahol felszállt egy forgalomból kivont buszra, majd elhajtott. A kissrác annyira komolyan vette a buszozást, hogy a járat megszokott vonalán haladva minden megállóban megállt és még az utasokat is felvette a megállókban.

Négy kilométer buszozgatás után több autósnak és utasnak is feltűnt, hogy valami nagyon nincs rendben a sofőrrel, ezért úgy gondolták, hogy jelzik a rendőrség felé a furcsa esetet. Miután megállították a fiút, a rendőröknek azt mondta, hogy mindig is imádta a buszokat és már nagyon régen ki szeretett volna egyet próbálni.


A menetrend szerinti járaton a botcsinálta sofőrön kívül még hárman utaztak, akik ugyan furcsállották a sofőr feltűnően fiatal életkorát, ám ezen kívül semmilyen problémát nem észleltek az út során. A buszokért érzett rajongását egyébként édesanyja is megerősítette, ezért az esti órákban elengedték a fiút az őrsről.

Kapcsolódó Cikkek

 • Öt kilogramm efedrinnel buktak meg Röszkénél

  Öt kilogramm efedrinnel buktak meg Röszkénél

  Öt kilogramm kábítószer előállítására alkalmas efedrint találtak a pénzügyőrök egy bolgár autóbuszban a röszkei autópálya-határátkelőhelyen – tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) vasárnap az MTI-t.

 • Választás 2018: Félidőben a jelöltállítás

  Választás 2018: Félidőben a jelöltállítás

  Nyolc napjuk maradt a pártoknak, hogy jelölteket állítsanak az áprilisi országgyűlési választásra. A Nemzeti Választási Iroda (NVI) adatai szerint a választási bizottságok vasárnap reggelig 22 jelölőszervezet összesen 180 egyéni jelöltjét vették nyilvántartásba.

 • KDNP: Minden totalitárius diktatúra rombol

  KDNP: Minden totalitárius diktatúra rombol

  Minden totalitárius diktatúra rombol, elkerülésének biztosítéka a kereszténység és a demokrácia, amely a kommunistákkal ellentétben az élet tiszteletét képviseli – írta a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) a kommunizmus áldozatainak emléknapja alkalmából.