EUR: 307,65 Ft
CHF: 287,04 Ft
2017. január 19., csütörtök
Sára, Márió

Tech

Trónfosztás! Vége a Pokémon Go egyeduralmának

Megdöntötte a Pokémon Go hetek óta tartó egyeduralmát a Bitmoji nevű alkalmazás. Mindez a Nintendo tőzsdei árfolyamán is megmutatkozik, továbbá az App Store ingyenes alkalmazásainak toplistája éléről is letaszította Pikachut az egyedi hangulatjelek készítésére szakosodott alkalmazás. Igaz, ez még nem jelenti azt, hogy temetni kéne a pokémonok elfogására szakosodott alkalmazást, ám akik vásároltak, azoknak ideje elgondolkozni részvényeik eladásán.

pokemongo2

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Együttműködő robotok

  Együttműködő robotok

  Egyre több vállalat ismeri fel, hogy hosszú távú érdeke tevékenységének fenntartható végzése. Növekvőben van azon cégek száma, amelyek tudatosan törekednek ökológiai lábnyomuk csökkentésére, a környezet értékeinek védelmére.

 • Beperelték a Twittert!

  Beperelték a Twittert!

  A 2015 novemberében Párizsban és a 2016 márciusában Brüsszelben elkövetett torcselekmények áldozatainak hozzátartozói jogi eljárást kezdeményeztek a Twitter nevű közösségi szolgáltató ellen.

 • Kaspersky: kevés internetező használ biztonságos jelszót

  Kaspersky: kevés internetező használ biztonságos jelszót

  Még mindig csak kevés internetező alkot hatékony jelszót és használja azt biztonságosan, annak ellenére, hogy majdnem minden ötödik internetező fiókját megpróbálták már feltörni a Kaspersky Lab orosz kiberbiztonsági vállalat kutatása szerint.