EUR: 319,63 Ft
CHF: 277,04 Ft
2018. május 27., vasárnap
Hella

Extra

Tücsi nemet mondott a műtétre

Régi vágyálmok törtek elő az olimpia hatására az egykor profi versenyzői karrierről álmodó Aryee Claudiában, azaz Tücsiben. A Sláger Tv műsorvezetője ígéretes futókarrier előtt állt, aminek egy térdsérülés vetett véget.

– Versenyszerűen atletizáltam 17 évig, 800 méteren és váltóban futottam. Egy térdsérülés azonban közbeszólt, és el kellett döntenem, hogy vállalok-e egy igen komplikált és fájdalmas műtétet a folytatásért, vagy abbahagyom a versenyzést. Édesapám sebészként azt tanácsolta, hogy ne kockáztassam a térdem felépülését, így ma már csak hobbiból futok, ennek ellenére a félmaratont is teljesítettem már – mesélte a Lokálnak Tücsi, aki azóta is  izgatottan követi az atlétikai versenyeket.

Tucsi_fut_fotokredit_FB Tucsi2_fotokredit_FB

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Peller Mariann nem rég indította útjára a Feel Soul Good Lélekközösség rendezvénysorozatát, ahol a vendégek a legkülönfélébb témákat boncolgatják a lélek oldaláról megközelítve.

 • Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Szabó Csilla mindig is imádta a gyerekeket: a Fóti Gyermekfaluban volt óvónő, majd énekelni kezdett a Bojtorján együttesben. Éveken keresztül játszott kórházban, beteg gyerekeknek és árvaházakban, ám fia halála összetörte az énekesnőt.

 • Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Az Efott szervezői a vártnál korábban közzétették a legnagyobb színpadi fellépőket. A külföldi nagy nevek, John Newman és Jessie J, Lost Frequencies  mellett Dub Fx is mikrofont ragad július 11 és 16 között a velencei fesztiválon.