EUR: 307,76 Ft
CHF: 281,74 Ft
2017. május 24., szerda
Eszter, Eliza

Egyéb XVII.kerület

Új bejárat várja a kőrösiseket

Egy új világ várja szeptemberben a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola és Gimnázium tanulóit. Az évközi felújítás után a főbejárati falfelületre a nyári szünetben Kolláth Ferenc rajztanár elkészítette az intézmény logóját. A sulira jellemző színekben játszó festmény fogadja az iskola tanulóit, dolgozóit.

Kőrösi iskola Molnár Attila ( Fotó: Sáfár Tibor)

( Fotó: Sáfár Tibor)

kőrösi kolláth

Kolláth Ferenc a nyári szünetben alkotta meg a logót a falra

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok

  Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok

  Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok, amelyek a szolgáltatók jelenlegi legalacsonyabb árainál is 15 százalékkal kedvezőbb áron kínálnak majd szolgáltatást – közölte Deutsch Tamás miniszterelnöki biztos az Országgyűlés kulturális bizottságának és népjóléti bizottságának együttes ülésén kedden.

 • Ne feledje leadni személyi jövedelemadó-bevallását!

  Ne feledje leadni személyi jövedelemadó-bevallását!

  Már csak öt nap van a személyi jövedelemadó-bevallások leadására, amit az adózók még szombat délelőtt is megtehetnek a budapesti Eurocenterben – közölte a Nemzeti Adó és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-vel.

 • Hatvan éve boldog feleségével Kányádi Sándor

  Hatvan éve boldog feleségével Kányádi Sándor

  Sztárként ünnepelték születésnapi köszöntésén a 88 éves, Kossuth-díjas erdélyi magyar költőt, Kányádi Sándort. A nemzet művésze sajnos egyre kevesebb találkozón tud megjelenni, miután összeroppant egy csigolyája és bottal közlekedik, de humora és lelkesedése a régi.