2018. január 16., kedd
Gusztáv

Aktuális VI.kerület

Újabb kiütés! Ismét szó nélkül támadtak a Budapesten – Videó!

Ismeretlen férfi támadt egy gyanútlan járókelőre Budapesten a VI. kerületben a Király utca és Nagymező utca kereszteződésében.

Minden előjel nélkül ütött le egy férfit az az ismeretlen támadó a nyílt utcán, aki még április 19-én lépett oda áldozatához a Király utca és Nagymező utca kereszteződésében. A sértett ennek következtében elesett. Az ismeretlen tettes ezután egy másik férfival elhagyta a helyszínt.


A bűncselekmény elkövetésével egy 25-35 év körüli, átlagos testalkatú, kopaszodó, világos hajú férfit keresnek, akiről videofelvétel is készült.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható személyt felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-461-8141 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 ”Telefontanú” zöld számán, a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy írjon a 06rk@budapest.police.hu e-mail címre.

Kapcsolódó Cikkek

 • Vádat emeltek egy volt rendőr ellen Borsodban

  Vádat emeltek egy volt rendőr ellen Borsodban

  Vádat emelt a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség egy volt próbaidős rendőr őrmester ellen, aki szolgálati idején kívül, ittasan vezetve halálos közlekedési balesetet okozott 2016-ban Sárospatakon – közölte a vádhatóság kedden az MTI-vel.

 • Új otthon kapnak a több száz éves harangok

  Új otthon kapnak a több száz éves harangok

  Húsz év hallgatás után utoljára szólalnak meg a harangok Szútorban. A felvidéki elhagyatott templom harangjait restaurálják, és új helyükön Gombaszögön lesznek fellelhetőek.

 • A soksejtűség genetikai alapjait vizsgáló kutatási program indult Szegeden

  A soksejtűség genetikai alapjait vizsgáló kutatási program indult Szegeden

  A komplex soksejtűség genetikai alapjait vizsgáló kutatási program indult a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) Szegedi Biológiai Kutatóközpontjában, a munkára Nagy László kutatócsoportja 1,5 millió eurós támogatást nyert az Európai Kutatási Tanácstól – tájékoztatta az akadémia kedden az MTI-t.