EUR: 309,35 Ft
CHF: 288,49 Ft
2017. március 29., szerda
Auguszta

Sport

Újabb lövések a lovas helyszínen!

Újabb lövéseket adtak le a riói olimpia lovas versenyeinek helyszínén, ahol a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) növeli a biztonsági erők létszámát.

Szombaton ugyanitt a sajtósátort érte találat, ezúttal pedig az istálló közelébe csapódtak lövedékek. Sérültekről nem érkeztek jelentések. A rendezőbizottság közleménye szerint az olimpia biztonsági szolgálata vizsgálja az esetet, s hangsúlyozta, a biztonság a legfontosabb, így növelik az óvintézkedéseket.

“A szombati, médiasátorra leadott lövések után két kilométerre a helyszíntől a rendőrök letartóztattak egy fegyveres férfit szerda reggel” – idézi az olimpia honlapja Luis Ramost, a biztonsági erők parancsnokát, aki sajtótájékoztatón kifejtette, szerda reggel a katonák gyakorlatoztak a szomszédos katonai területen található lőtéren, ám az olimpia hátralevő részében nem fognak többet. Hangsúlyozta azt is, hogy a helikopterek zavarhatják a lovakat, így a járművek a versenyhelyszín felett nem fognak körözni.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Hazardért 100 milliót sem sajnál a Real Madrid

    Hazardért 100 milliót sem sajnál a Real Madrid

    Minden idők legnagyobb átigazolási üzletére készül a Real Madrid. A BL-győztes spanyol csapat a Chelsea belga klasszisát, Eden Hazardot szemelte ki magának, és kész 100 millió fontot (35,7 milliárd forint) is kifizetni érte.

  • Nekiestek a drukkerek a játékosoknak – Videó!

    Nekiestek a drukkerek a játékosoknak – Videó!

    Verekedés lett a barátságosként beharangozott Elefántcsontpart–Szenegál labdarúgó-mérkőzés vége. A Párizsban rendezett találkozó lefújása előtti percekben, 1-1-es állásnál elszabadultak az indulatok, miután több, érthetetlen okok miatt felbőszült szurkoló a pályára szaladt.