EUR: 307,24 Ft
CHF: 267,17 Ft
2017. október 17., kedd
Hedvig

Sport

Újabb lövések a lovas helyszínen!

Újabb lövéseket adtak le a riói olimpia lovas versenyeinek helyszínén, ahol a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) növeli a biztonsági erők létszámát.

Szombaton ugyanitt a sajtósátort érte találat, ezúttal pedig az istálló közelébe csapódtak lövedékek. Sérültekről nem érkeztek jelentések. A rendezőbizottság közleménye szerint az olimpia biztonsági szolgálata vizsgálja az esetet, s hangsúlyozta, a biztonság a legfontosabb, így növelik az óvintézkedéseket.

“A szombati, médiasátorra leadott lövések után két kilométerre a helyszíntől a rendőrök letartóztattak egy fegyveres férfit szerda reggel” – idézi az olimpia honlapja Luis Ramost, a biztonsági erők parancsnokát, aki sajtótájékoztatón kifejtette, szerda reggel a katonák gyakorlatoztak a szomszédos katonai területen található lőtéren, ám az olimpia hátralevő részében nem fognak többet. Hangsúlyozta azt is, hogy a helikopterek zavarhatják a lovakat, így a járművek a versenyhelyszín felett nem fognak körözni.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Brutális Nikolics

    Brutális Nikolics

    Már csak 90 perc választja el Nikolics Nemanját attól, hogy a magyar és a lengyel bajnokságok után egy újabb pontvadászatban legyen a legeredményesebb futballista.

  • Az Arsenal legendája kivágná Mesut Özilt

    Az Arsenal legendája kivágná Mesut Özilt

    Az Arsenal 2-1-re kikapott a hétvégén Watford vendégeként. Egygólos vezetésnél Mesut Özil került ziccerbe, aki képes volt azt kihagyni, és ezzel nem nyerte el az Arsenal legendája, Martin Keown tetszését, aki kemény kritikával illette a német középpályást.