EUR: 307,89 Ft
CHF: 288,52 Ft
2017. február 23., csütörtök
Alfréd

Egyéb Tatabánya

Ünnep az egész családnak

Idén augusztus 20-án, szombaton és 21-én, vasárnap tartják a Szent István Napok rendezvényeit. A jól bevált helyszínen, a Csónakázó tónál számos hagyományőrző programmal, vidámparkkal, sőt honfoglalás kori esküvővel várják az érdeklődőket.

Szutter Levente, a Tatabánya Pont rendezvényszervező iroda vezetője lapunk kérdésére elmondta: idén kétnapos lesz a rendezvény, mivel az államalapítás ünnepe hétvégére esik.

IMG_9593

IMG_9689

IMG_9788

IMG_2191

– A szokásainknak megfelelően a Csónakázó tónál várjuk a kedves érdeklődőket, akik a népszerű lovasíjász-bemutató mellett idén is megtekinthetik a már tavaly is népszerű honfoglalás kori esküvőt – közölte Szutter Levente. – Minden korosztály számára igyekeztünk népszerű zenei előadókat meghívni, így vendégünk lesz Keresztes Ildikó és Péter Szabó Szilvia, a gyerekek pedig az Alma zenekar műsorát tekinthetik meg. Szombat este 21 órától a megye legnagyobb tűzijátékával ünnepeljük az államalapítás évfordulóját. A kétnapos rendezvényen igyekeztünk a családok kedvében járni a történelmi hagyományőrző eseménnyel: lesz ólomöntő, jurta sátor és vidámpark is.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Rendőrkézen a rongálók

    Rendőrkézen a rongálók

    Nem sokáig maradtak inkognitóban azok a bátor és erős fiatalok, akik letörtek egy darabot a szolnoki Kossuth téren álló gördeszkás fiú szobrából.

  • Csodák palotája lesz a megújuló Szépművészeti

    Csodák palotája lesz a megújuló Szépművészeti

    A következő év egyik kulturális szenzációja lesz a Szépművészeti Múzeum átadása, hiszen 2017-ben befejeződik az épület rekonstrukciója. A Liget Budapest Projekt keretében a három évig tartó munkálatok során megújul a II.