EUR: 319,63 Ft
CHF: 277,04 Ft
2018. május 27., vasárnap
Hella

Egyéb Tatabánya

Ünnep az egész családnak

Idén augusztus 20-án, szombaton és 21-én, vasárnap tartják a Szent István Napok rendezvényeit. A jól bevált helyszínen, a Csónakázó tónál számos hagyományőrző programmal, vidámparkkal, sőt honfoglalás kori esküvővel várják az érdeklődőket.

Szutter Levente, a Tatabánya Pont rendezvényszervező iroda vezetője lapunk kérdésére elmondta: idén kétnapos lesz a rendezvény, mivel az államalapítás ünnepe hétvégére esik.


IMG_9593

IMG_9689

IMG_9788

IMG_2191

– A szokásainknak megfelelően a Csónakázó tónál várjuk a kedves érdeklődőket, akik a népszerű lovasíjász-bemutató mellett idén is megtekinthetik a már tavaly is népszerű honfoglalás kori esküvőt – közölte Szutter Levente. – Minden korosztály számára igyekeztünk népszerű zenei előadókat meghívni, így vendégünk lesz Keresztes Ildikó és Péter Szabó Szilvia, a gyerekek pedig az Alma zenekar műsorát tekinthetik meg. Szombat este 21 órától a megye legnagyobb tűzijátékával ünnepeljük az államalapítás évfordulóját. A kétnapos rendezvényen igyekeztünk a családok kedvében járni a történelmi hagyományőrző eseménnyel: lesz ólomöntő, jurta sátor és vidámpark is.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek