EUR: 309,00 Ft
CHF: 284,36 Ft
2017. június 22., csütörtök
Paulina

Egyéb Tatabánya

Ünnep az egész családnak

Idén augusztus 20-án, szombaton és 21-én, vasárnap tartják a Szent István Napok rendezvényeit. A jól bevált helyszínen, a Csónakázó tónál számos hagyományőrző programmal, vidámparkkal, sőt honfoglalás kori esküvővel várják az érdeklődőket.

Szutter Levente, a Tatabánya Pont rendezvényszervező iroda vezetője lapunk kérdésére elmondta: idén kétnapos lesz a rendezvény, mivel az államalapítás ünnepe hétvégére esik.

IMG_9593

IMG_9689

IMG_9788

IMG_2191

– A szokásainknak megfelelően a Csónakázó tónál várjuk a kedves érdeklődőket, akik a népszerű lovasíjász-bemutató mellett idén is megtekinthetik a már tavaly is népszerű honfoglalás kori esküvőt – közölte Szutter Levente. – Minden korosztály számára igyekeztünk népszerű zenei előadókat meghívni, így vendégünk lesz Keresztes Ildikó és Péter Szabó Szilvia, a gyerekek pedig az Alma zenekar műsorát tekinthetik meg. Szombat este 21 órától a megye legnagyobb tűzijátékával ünnepeljük az államalapítás évfordulóját. A kétnapos rendezvényen igyekeztünk a családok kedvében járni a történelmi hagyományőrző eseménnyel: lesz ólomöntő, jurta sátor és vidámpark is.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Küzdelmek a tatamin

  Küzdelmek a tatamin

  Az Érdi Kyokushin Karate Sport Egyesület 1986 óta van jelen Érd sportéletében, 2005 óta önálló sportegyesületként működik.

 • Parlagfűirtás polgárőrökkel

  Parlagfűirtás polgárőrökkel

  A parlagfű elleni védekezés céljából Polgárőr Parlagfű Teszedd elnevezésű programot indított útjára az Országos Polgárőr Szövetség.

 • Ünnepi diplomaosztók

  Ünnepi diplomaosztók

  Az idei diplomaosztó ünnepségek keretében 3600 végzős veheti át oklevelét a következő hetekben a Debreceni Egyetemen.

 • Fiatalosság és dinamizmus

  Fiatalosság és dinamizmus

  A szombathelyi kötődésű, Nemesbődön élő fiatal családapa, Baán Zoltán nyerte Szombathely Európa Kulturális Fővárosa 2023 logópályázatát és az azzal járó 300 ezer forintos díjat.