2018. március 17., szombat
Gertrúd, Patrik

Egyéb Tatabánya

Ünnep az egész családnak

Idén augusztus 20-án, szombaton és 21-én, vasárnap tartják a Szent István Napok rendezvényeit. A jól bevált helyszínen, a Csónakázó tónál számos hagyományőrző programmal, vidámparkkal, sőt honfoglalás kori esküvővel várják az érdeklődőket.

Szutter Levente, a Tatabánya Pont rendezvényszervező iroda vezetője lapunk kérdésére elmondta: idén kétnapos lesz a rendezvény, mivel az államalapítás ünnepe hétvégére esik.


IMG_9593

IMG_9689

IMG_9788

IMG_2191

– A szokásainknak megfelelően a Csónakázó tónál várjuk a kedves érdeklődőket, akik a népszerű lovasíjász-bemutató mellett idén is megtekinthetik a már tavaly is népszerű honfoglalás kori esküvőt – közölte Szutter Levente. – Minden korosztály számára igyekeztünk népszerű zenei előadókat meghívni, így vendégünk lesz Keresztes Ildikó és Péter Szabó Szilvia, a gyerekek pedig az Alma zenekar műsorát tekinthetik meg. Szombat este 21 órától a megye legnagyobb tűzijátékával ünnepeljük az államalapítás évfordulóját. A kétnapos rendezvényen igyekeztünk a családok kedvében járni a történelmi hagyományőrző eseménnyel: lesz ólomöntő, jurta sátor és vidámpark is.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Francia rekorder darab a csabai színpadon

  Francia rekorder darab a csabai színpadon

  Igazi világsiker premierjére készül a Békéscsabai Jókai Színház társulata. Bár a darabot csak április 6-tól láthatja a közönség, Seregi Zoltán színházigazgató már az évad kezdetekor ezt az előadást jelölte meg a talán legjobban várt alkotásként.

 • Kisdiákok nagy szavalása

  Kisdiákok nagy szavalása

  Harmincöt gyermek mérettette meg magát a kistérségi versmondóversenyen, amelyet már több éve a hódmezővásárhelyi Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola szervez meg.

 • Jön a Blues Brother show!

  Jön a Blues Brother show!

  Megtartották az olvasópróbáját a The Blues Brothers – The Hungarian show című produkciónak a Soproni Petőfi Színházban.