EUR: 311,54 Ft
CHF: 265,94 Ft
2018. március 22., csütörtök
Beáta, Izolda, Lea

Extra

Vámos Erika nem adja fel: tovább küzd a gyerekért

Nem adja fel eposzi hosszúságú küzdelmét a Tv2 műsorvezetőnője, Vámos Erika. A Több mint testőr háziasszonya immár hét éve várja, hogy örökbe fogadhasson egy gyereket, de eddig nem járt sikerrel. Mint mondta, addig sem hajlandó görcsölni, mert az már a mentális egészségét veszélyeztetné.

IMG_7806– Sajnos nagyon egyszerű a helyzet: továbbra is várólistán vagyok az állami nyilvántartásban, és remélem, egy napon majd megcsörren a telefonom. Most úgy érzem, hogy ott vagyok már a finisben, remélem, egy éven belül megvalósul az álmom és végre anya lehetek. Hét éve szeretném már, hogy gyerekem lehessen, nagyjából ez az átlagos várakozási idő titkos örökbefogadás esetén. Ezalatt elvégeztem egy örökbefogadó szülői tanfolyamot, kijöttek hozzám környezettanulmányra, valamint alkalmassági vizsgálatot és teszteket csináltattak velem. Gyorsan fel kellett ismernem, hogy ha ezt a hét évet folyamatosan csak készülődéssel, vásárlással és görcsöléssel tölteném, akkor valószínűleg már nem lennék normális. Ha biztosan tudom, hogy már jön a pici, az első utam a legközelebbi bababoltba vezet, és mindent megveszek neki, amire csak szüksége lehet – mondta Erika.


Az utóbbi egy évben sorra érkeztek a hírek arról, hogy hamarabb teljesülhet Erika vágya, és egy tündéri kislány, Emma anyukája lehet. Kezdetben úgy tűnt, minden zökkenőmentesen halad, miután a kicsi nagymamája levélben kereste meg Vámost, hogy fogadja örökbe az unokáját. A  kislány vér szerinti édesapja is szerette volna, ha a műsorvezetőnő nevelné fel a gyermekét, ám az örökbefogadási folyamat közben egész egyszerűen eltűnt.

– A féléves procedúra során az apukája egyszer csak törölte a közösségi oldalas profilját és telefonszámot változtatott. Nem indokolta meg a döntését, egyszerűen többet nem jelentkezett. Később jutott a tudomásomra, hogy letartóztatták rablásért. Innentől fogva nem is tudom elérni, ha nem ad rá felhatalmazást. Sajnos eddig sem fordított sok gondot a lányára, valószínűleg ezután sem fog. Emma anyukája korábban már lemondott a javamra, de a nyílt örökbefogadás miatt mindkét szülőnek bele kellett volna egyeznie. Nem akarok és nem is tudok már mit tenni, bezárult a kör – mesélte csalódottan Erika.


Kapcsolódó Cikkek

 • Nagy Feró: Még mindig jó vagyok az ágyban

  Nagy Feró: Még mindig jó vagyok az ágyban

  A hetvenkét éves rockzenész korát meghazudtolóan aktív életet él. Az orvosok már évekkel ezelőtt pihenőre küldték, ám Feró hajthatatlan, és élete végéig a színpadon akar állni.

 • Sokkolta Kóbort, hogy ismét nagypapa lesz

  Sokkolta Kóbort, hogy ismét nagypapa lesz

  Lapunk alig több mint egy hónappal ezelőtt számolt be Kóbor János első unokájáról, Elzáról. Most ismét nagy az öröm a családban, ugyanis kiderült, hogy máris úton van a második, immáron vér szerinti unoka.

 • Extrém divatra szavaznak a sztárok tavasszal

  Extrém divatra szavaznak a sztárok tavasszal

  Alig várjuk a tavaszt, hogy végre megszabaduljunk a télikabáttól. Így vannak ezzel a legismertebb sztárok is, akik megmutatják, hogy idén újra hódítanak a feltűnő színek, formák, és visszatérnek a régi kedvenc kiegészítők is.