EUR: 325,19 Ft
CHF: 282,69 Ft
2018. június 25., hétfő
Vilmos

Extra

Van bocsánat

Apró porszem csúszott a Bors című napilapnál a gépezetbe, amikor a kollégák a labdarúgó Szalai Ádám helyett egy másik Szalai Ádámot kerestek meg a focista Iszak Eszterrel való bimbódzó románca kapcsán.

A fiatalember készségesen és humorosan válaszolt a kérdésekre, ráadásul úgy, hogy annak minden szava igaz volt. „Amit biztosan állíthatok, hogy akkor nem találkoztunk Eszterrel, amikor (Dobrády) Ákossal még együtt voltak. Viszont én szívesen találkozom Eszterrel, ha ő nyitott rá. A kapcsolatunkról nem tudok semmit nyilatkozni, de a magam részéről nem zárkózom el semmitől” – írta Szalai Ádám, akiről – saját elmondása szerint – az újságíró feltételezte, hogy azonos a válogatott futballistával.


A Bors aztán ezt lehozta a cikkében, majd amikor kiderült az igazság, az ominózus mondatokat eltüntették. Normális esetben ezután jönne egy bocsánatkérés. Hibáztunk, nem jártunk utána eléggé a megszólalásnak, az érintettektől elnézést kérünk. Nincs ezzel semmi gond, a világ nyomtatott és internetes lapjai közül majd mindegyikkel – velünk is – fordult már elő hasonló. A történet néhány nap után le lenne zárva.

A Bors azonban karakánabb ennél. Jogi lépésekkel fenyegetik Szalai Ádámot, aki „úgy tévesztette meg szerkesztőségünket, hogy a válogatott játékos nevében tett nyilatkozatot”. Kár, hogy ilyen nem történt, még nagyobb kár, hogy a lap ezzel nemcsak magát hozza még kellemetlenebb helyzetbe, hanem úgy, ahogy van, a teljes bulvármédiát. Másképpen mondva, a mienkkel is verik azt a bizonyos csalánt.


Olyan ez egy kicsit, mint az ország tortájának választott „Őrség Zöld Aranya”. A kiváló receptet néhány cukrászdában pocsék alapanyagokból, pocsékul készítik el, és aki a pocsék zöld arannyal találkozik, utálni fogja az egész ország tortája koncepciót.

Ennek elkerülése érdekében – ha már a Bors nem tette meg – mi bocsánatot kérünk az olvasóktól és minden Szalai Ádámtól.

Bordeaux, 2016. június 14. Szalai Ádám, miután gólt rúgott az osztrák válogatott kapujába a 2016-os franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság F csoportja első fordulójában játszott Magyarország-Ausztria mérkőzésen Bordeaux-ban 2016. június 14-én. (MTI/EPA/Rungrodzs Jongrit)

Szalai Ádám (MTI/EPA/Rungrodzs Jongrit)

Kapcsolódó Cikkek

 • Liptai Claudia: Megünnepeltük, hogy boldogok vagyunk

  Liptai Claudia: Megünnepeltük, hogy boldogok vagyunk

  Liptai Claudia és Pataki Ádám majdnem meghiúsult esküvője után hatalmas, hajnalig tartó buli kerekedett. A Best magazin beszámolója szerint az ifjú pár hagyományos fogásokkal, nyitótánccal, limbóhintóval és rohamosztagossal mulatták át az éjszakát a násznéppel együtt.

 • Sosem vágyott családra Robbie Williams

  Sosem vágyott családra Robbie Williams

  Sosem akart családot a kétgyermekes Robbie Williams. A népszerű énekes fiatalkorában az örök agglegény­életről álmodott, minden héten más nő mellett akart ébredni.

 • Isteni Izabel!

  Isteni Izabel!

  Elképesztően hosszú lábak, kőkemény hasizom – nem csoda, hogy a brazil modellt, Izabel Goulart a világ egyik legszexibb nőjének tartják.