EUR: 311,47 Ft
CHF: 266,12 Ft
2018. március 20., kedd
Klaudia,

Extra

Van bocsánat

Apró porszem csúszott a Bors című napilapnál a gépezetbe, amikor a kollégák a labdarúgó Szalai Ádám helyett egy másik Szalai Ádámot kerestek meg a focista Iszak Eszterrel való bimbódzó románca kapcsán.

A fiatalember készségesen és humorosan válaszolt a kérdésekre, ráadásul úgy, hogy annak minden szava igaz volt. „Amit biztosan állíthatok, hogy akkor nem találkoztunk Eszterrel, amikor (Dobrády) Ákossal még együtt voltak. Viszont én szívesen találkozom Eszterrel, ha ő nyitott rá. A kapcsolatunkról nem tudok semmit nyilatkozni, de a magam részéről nem zárkózom el semmitől” – írta Szalai Ádám, akiről – saját elmondása szerint – az újságíró feltételezte, hogy azonos a válogatott futballistával.


A Bors aztán ezt lehozta a cikkében, majd amikor kiderült az igazság, az ominózus mondatokat eltüntették. Normális esetben ezután jönne egy bocsánatkérés. Hibáztunk, nem jártunk utána eléggé a megszólalásnak, az érintettektől elnézést kérünk. Nincs ezzel semmi gond, a világ nyomtatott és internetes lapjai közül majd mindegyikkel – velünk is – fordult már elő hasonló. A történet néhány nap után le lenne zárva.

A Bors azonban karakánabb ennél. Jogi lépésekkel fenyegetik Szalai Ádámot, aki „úgy tévesztette meg szerkesztőségünket, hogy a válogatott játékos nevében tett nyilatkozatot”. Kár, hogy ilyen nem történt, még nagyobb kár, hogy a lap ezzel nemcsak magát hozza még kellemetlenebb helyzetbe, hanem úgy, ahogy van, a teljes bulvármédiát. Másképpen mondva, a mienkkel is verik azt a bizonyos csalánt.


Olyan ez egy kicsit, mint az ország tortájának választott „Őrség Zöld Aranya”. A kiváló receptet néhány cukrászdában pocsék alapanyagokból, pocsékul készítik el, és aki a pocsék zöld arannyal találkozik, utálni fogja az egész ország tortája koncepciót.

Ennek elkerülése érdekében – ha már a Bors nem tette meg – mi bocsánatot kérünk az olvasóktól és minden Szalai Ádámtól.

Bordeaux, 2016. június 14. Szalai Ádám, miután gólt rúgott az osztrák válogatott kapujába a 2016-os franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság F csoportja első fordulójában játszott Magyarország-Ausztria mérkőzésen Bordeaux-ban 2016. június 14-én. (MTI/EPA/Rungrodzs Jongrit)

Szalai Ádám (MTI/EPA/Rungrodzs Jongrit)

Kapcsolódó Cikkek

 • Lagzi Lajcsi: A gyerekeim miattam lesznek jogászok

  Lagzi Lajcsi: A gyerekeim miattam lesznek jogászok

  Lagzi Lajcsit és családját mérhetetlenül megviselte az a 125 nap, amit rács mögött kellett töltenie 2015-ben. Lajcsi gyermekei pedig azóta még jobban féltik apjukat, éppen ezért, nagyfia és lánya, Bogi úgy döntöttek, a jogi pályát fogják választani.

 • Angelina Jolie exférje hasonmásával randizik

  Angelina Jolie exférje hasonmásával randizik

  Angelina Jolie lassan két éve külön él Brad Pittől, de azóta se tudott továbblépni exférjén, egészen mostanáig. A színésznő barátai szerint az elmúlt hetekben kilenc évvel fiatalabb kollégájával Garrett Hedlund-dal levelezget és már egy romantikus vacsorán is túl vannak.

 • Kézrátétellel gyógyít Papadimitriu Athina

  Kézrátétellel gyógyít Papadimitriu Athina

  Papadimitriu Athina élete örökre megváltozott, amikor 23 éves öccsét tragikus hirtelenséggel elvesztette. A színésznő szerette jelenlétét a mai napig érzi, és az idő során egy olyan technikát is megtanult, amellyel képes mások testét és lelkét is meggyógyítani.