EUR: 307,50 Ft
CHF: 282,97 Ft
2017. május 28., vasárnap
Emil, Csanád

Egyéb V.kerület

Visszafoglalta a forgalom a hidat

Vasárnap megnyitották a Szabadság hidat, újra közlekednek a villamosok is a hídon, teljes vonalon jár a 19-es, a 41-es és az 56-os villamos is.

A Szabadság hidat június közepén zárták le a közúti forgalom elől sokak örömére. Az elmúlt hetekben ugyanis szinte fesztivál helyszín lett a híd, pikniket, jógát és számos már programot szerveztek ide.  Az elmúlt hetekben nemcsak a vágányok újultak meg, összesen 35 villamosmegállót akadálymentesítettek és korszerűsítettek dél-budán.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

    Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

    A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

  • Tisztább lett a tér

    Tisztább lett a tér

    Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.