2018. április 27., péntek
Zita

Belföld

Volner mániája, hogy megfigyelték

Hiába állítja mindenki az ellenkezőjét, Volner János továbbra is ragaszkodik hozzá, hogy a titkosszolgálat megfigyeli őt. A Jobbik frakcióvezetője erről legutóbb az ATV-ben beszélt. Többször is utalt rá, hogy az ominózus felvételek, amelyek a nős politikust néhány héttel ezelőtt egy idegen nővel örökítették meg egy bozótosban, a nemzetbiztonsági szervek megrendelésére készülhettek. Volner Jánost nem zavarja, hogy ezt az elméletét gyakorlatilag már mindenki cáfolta. Legutóbb éppen Molnár Zsolt, az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának szocialista elnöke nyilatkozott úgy a Lokálnak, hogy Volner kínos ügyében nincs titkosszolgálati tevékenység.

Budapest, 2015. október 8. Volner János, a Jobbik frakcióvezető-helyettese felszólal a Nyugdíjreform és Adósságcsökkentő Alap 2011-2015 közötti tevékenységéről szóló vitában az Országgyűlés plenáris ülésén 2015. október 8-án. MTI Fotó: Soós Lajos

Budapest, 2015. október 8.
Volner János, a Jobbik frakcióvezető-helyettese felszólal a Nyugdíjreform és Adósságcsökkentő Alap 2011-2015 közötti tevékenységéről szóló vitában az Országgyűlés plenáris ülésén 2015. október 8-án.
MTI Fotó: Soós Lajos

Kapcsolódó Cikkek

  • Nem jött be a lilakáposztás fagyi

    Nem jött be a lilakáposztás fagyi

    Vészesen gyorsan közeledik a nyár, így a fagyizó emberek is kezdenek szaporodni Budapesten. Egyre több olyan helyet találhatunk a fővárosban, ahol a szokásos ízek mellett igazi különlegességeket is kipróbálhatunk.

  • Portik évekig rögzíthette Gyárfás szavait

    Portik évekig rögzíthette Gyárfás szavait

    Benyújtotta az ellene szóló gyanúsítás cáfolatát az ügyészségnek Ihász Sándor, volt főügyész, akit bűnpártolással gyanúsítanak a Fenyő-ügyben. Ugyanakkor a Heti Válasz szerint az ügyészségnél nem egyetlen felvétel, hanem számos hanganyag lehet, mert belügyi információik szerint Portik Tamás négy éven át rögzíthette beszélgetéseit Gyárfás Tamással.