EUR: 325,05 Ft
CHF: 282,51 Ft
2018. június 25., hétfő
Vilmos

Extra

14 év után kibékült Liptai és Friderikusz

Friderikusz Sándor hosszú évek után végre kibékült Liptai Claudiával. A tévés szerdán megnézte a várandós műsorvezetőt a NőComment! előadásban és meg is dicsérte. Ez már csak azért is meglepő, mert a kapcsolatuk legendásan nem jól indult: Fridi korábban lufinak és a televíziózás torzszülöttjének nevezte a TV2 sztárját.

– Nagyon nehéz esetnek ítélem őt, aki korunk televíziózásának torzszülöttje – mondta Liptai Claudiáról még 2002-ben Friderikusz Sándor, aki azt is kifejtette, hogy Claudia egy „szép pofika, semmi más”.


50. születésnapját ünnepelte Eszenyi Enikő Kossuth-díjas színésznő, rendező, a Vígszínház igazgatója. Ez alkalomból a Vígszínház társulata kedves meglepetéssel készült.– A lehető legcsekélyebb szenvedélyességgel jutott nagyon sokra, ahonnan persze istentelenül nagyot lehet zuhanni. Sok hozzá hasonló sorsot láttam én már az elmúlt tíz-tizenöt év televíziózásában – mondta akkor Friderikusz, aki Eddig című 2008-as könyvében is lufinak nevezte Claudiát. A tévésnek végül persze nem lett igaza, Liptai újra felépítette magát, mindig képes újat mutatni magából és most is egy vezető tévécsatorna, a TV2 arca. Télen hozza világra második gyermekét, de amíg teheti, folyamatosan dolgozik. Claudia lesz a SuperTV2-n hetente jelentkező Extrém Activity házigazdája is, mellette pedig a NőComment!-ben több sztárral együtt fejti ki véleményét a színpadon. Legutóbb épp a MOM kulturális központban, ahol nagy meglepetésre a közönség soraiban felfedeztük Friderikusz Sándort és Tereh Istvánt is.

A tévés – akit kerestünk, hogy elmondja, tetszett-e neki az előadás és változott-e a véleménye Liptairól – nem kívánt nyilatkozni. Ő és az Első Emeletből megismert Tereh egyébként régóta barátok. A menedzser az előadás előtt véletlenül futott össze egy közeli parkolóban Friderikusszal, aki nem tudott arról, hogy olyan előadás kezdődik, amiben Liptai Claudia is részt vesz, de azonnal kíváncsi lett.
– Sándor azt mondta, nagyon érdekli, hogy a szereplők hogyan tudják a nézőket lekötni úgy, hogy tulajdonképpen csak egy helyben ülnek és történeteket mesélnek. A végeredmény azonban tetszett neki. Claudiáról azt mondta, valóban hektikus a kapcsolatuk, de ezúttal ügyesnek tartotta a műsorvezetőt. Clau pedig jókat mondott, jókor szólalt meg jó helyen, Sándor pedig pont ezért volt kíváncsi a második felvonásra is. Aki ismeri őt, az tudja, milyen nagy dicséret tőle, hogy nem ment el a szünetben, végig ott maradt és élvezte az előadást – mondta a Lokálnak Tereh István, akinek szintén nagyon tetszett a hölgyek és Hajós András produkciója. Még azt is elárulta, hogy a nagy sikerre való tekintettel más városokba is szeretnék elvinni az előadást, melynek szervezését, menedzselését ő végzi majd. Friderikusz az előadás után beszélgetett Claudiával, gratulált is neki.


A NőComment! egyébként egy rendhagyó talkshow-sorozat, amelyet a TMC Management tulajdonosa, Kende-Hofherr Krisztina álmodott színpadra. A beszélgetés állandó szereplői pedig a TMC arcai: Ábel Anita, Dobó Kata, Liptai Claudia, Risztov Éva és Stahl Judit.

Fotó: TMC

Fotó: TMC

Kapcsolódó Cikkek

 • Liptai Claudia: Megünnepeltük, hogy boldogok vagyunk

  Liptai Claudia: Megünnepeltük, hogy boldogok vagyunk

  Liptai Claudia és Pataki Ádám majdnem meghiúsult esküvője után hatalmas, hajnalig tartó buli kerekedett. A Best magazin beszámolója szerint az ifjú pár hagyományos fogásokkal, nyitótánccal, limbóhintóval és rohamosztagossal mulatták át az éjszakát a násznéppel együtt.

 • Sosem vágyott családra Robbie Williams

  Sosem vágyott családra Robbie Williams

  Sosem akart családot a kétgyermekes Robbie Williams. A népszerű énekes fiatalkorában az örök agglegény­életről álmodott, minden héten más nő mellett akart ébredni.

 • Isteni Izabel!

  Isteni Izabel!

  Elképesztően hosszú lábak, kőkemény hasizom – nem csoda, hogy a brazil modellt, Izabel Goulart a világ egyik legszexibb nőjének tartják.