EUR: 308,76 Ft
CHF: 288,14 Ft
2017. március 28., kedd
Gedeon, Johanna

Belföld

435 milliós kártérítést kapott New Yorkban egy magyar

Másfél millió dollár (435 millió forint) kártérítést nyert egy magyar férfi az Egyesült Államokban, aki munka közben lezuhant a magasból és eltörte a lábát – értesült a Lokál. Ezért Lakatos Gábor úgy döntött, hálából születendő gyermekét ügyvédjéről, Rónai Péterről Lakatos Rónainak fogja nevezni.

Ismét nagy összegű kártérítést nyert egy magyarnak a tengerentúlon Rónai Péter sztárügyvéd. A Kecskemétről származó Lakatos Gábor a New York állambeli White Plains városában ablakot tisztított, amikor leesett a magasból és eltörte a lábát. Meg kellett műteni, és mivel a baleset a munkáltató mulasztásából és hibájából következhetett be, a magyar férfi a Ronai and Ronai Ügyvédi Iroda segítségével másfél millió dollár (435 millió forint) kártérítést kapott.

– Az eset újra bebizonyította, hogy nem kell félnie annak sem, aki illegálisan él és dolgozik az Egyesült Államokban, mert ha a jogai sérülnek, akkor az emigrációs státusza miatt nem szenved hátrányt – mondta Holly Ostrov Ronai ügyvéd, aki hozzátette az ügyvédi irodájuk már több mint 80 millió dollárt nyert magyaroknak az Egyesült Államokban.

Rónai Péter, Holly Ostrov Ronai, Lakatos Gábor

Rónai Péter, Holly Ostrov Ronai, Lakatos Gábor

A magyar származású Rónai Péter ügyvéd elmondta, hogy nagyon boldog, mert még soha nem veszítettek pert, és attól félt, ez lesz az első.

– De sikerült most is kiharcolni egy jelentős kártérítést – mosolygott az ügyvéd.

Lakatos Gábor boldogan közölte, most legalább ki tudja fizetni a házán levő svájci frankos bankhitelt.

– Nagyon boldog és hálás vagyok a Ronai and Ronai Irodának, igazi szuperügyvédek – tette hozzá.

A férfi 2011 óta él az Egyesült Államokban, két gyermekével együtt érkezett. A felesége éppen gyermeket vár, és  hálából a “Rónai” nevet adják majd születendő gyermeküknek, akit Lakatos Rónainak fognak hívni.

Nem először harcol ki nagy összegű kártérítést ügyfeleinek Rónai Péter sztárügyvéd. Ő képviselte többek közt a Costa Concordia és a philadelphiai kacsahajó magyar áldozatainak rokonait is.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tasnádi: Csak testőrként mentem a találkozóra

  Tasnádi: Csak testőrként mentem a találkozóra

  Veszélyes emberekkel szervezett üzleti találkozóra kísérte el feltételezett bűntársát, ezért van most házi őrizetben – állította lapunknak Tasnádi Péter, akit a múlt héten fogtak el a zsaruk.

 • Dopeman emberei megrúgták a liberálisok aktivistáját?

  Dopeman emberei megrúgták a liberálisok aktivistáját?

  A rendőrség kiszállása vetett véget annak a csetepaténak, amely még múlt szombaton történt Budapesten, a VIII. kerületi Mátyás téren. Az MSZP által támogatott Dopeman aktivistái tűztek össze a liberálisok jelöltjeként induló Bolba Márta egyik aktivistájával, Erőss Gáborral.

 • Egy gyurmaszörnynek a WC sem ellenfél

  Egy gyurmaszörnynek a WC sem ellenfél

  Új gyurmát kapott az a kisfiú a Fővárosi Csatornázási Művek Zrt.-től, aki két hete a vécé lefolyójába ejtette zöld gyurmaszörnyét. Áron a történtek után könnyfakasztó levelet írt a cégnek, hogy juttassák vissza neki kis kedvencét.