EUR: 309,16 Ft
CHF: 288,33 Ft
2017. január 22., vasárnap
Artúr, Vince

Belföld

„A fiamnál nem volt csodálatosabb”

Gödöllő, 2016. szeptember 18.
Tűzoltó- és rendőrautó zárja el a Gödöllő és Isaszeg közötti utat, amelynek közelében két kisrepülőgép ütközött össze 2016. szeptember 18-án. Az egyik gépben két felnőtt és egy gyerek utazott, mindhárman szörnyethaltak. A másik kisrepülőben csak a pilóta ült, aki életét vesztette. A Cessna 182 ejtőernyősöket vitt ugrani, míg a másik gép, egy Piper-28 sétarepülésre indult.
MTI Fotó: Lakatos Péter

Megszólalt annak a fiúnak az édesapja, aki édesanyjával a hétvégén vesztette életét, miután a gödöllői reptéren összeütközött két kisgép.

– A fiamnál nem volt csodálatosabb gyermek – mondta a megtört férfi a Blikknek és azt is elmondta, hogy ő miért nem volt a gépen. Amíg Attila és édesanyja, Magdi a gyermek születésnapjára ajándékba kapott sétarepülésen vettek részt, az édesapa további ajándék programokat szervezett. Mivel a fiú szerette a focit és különösképpen a Fradit, az apa azt próbálta megszervezni, hogy gyermeke 11-est rúghasson az FTC kapusának és kicselezhesse Gera Zoltánt.

A Nemzeti Közlekedési Hatóság Légügyi Hivatala szerint mind a gödöllői repülőgép-balesetben érintett pilóták, mind a repülőgépek érvényes engedélyekkel rendelkeztek.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek