EUR: 310,68 Ft
CHF: 259,46 Ft
2018. április 20., péntek
Tivadar

Sport

A futballisták szerint nem leszünk ott a világbajnokságon!

Nem mindennapi sorozatot indított a mifocink.com. A magyar futballal foglalkozó weboldal tíz kérdést tartalmazó kérdőívet juttatott el 100 magyar futballistához, akik nevük megadása nélkül válaszolhattak a kényes kérdésekre. A futballisták között volt NB I-es, NB II-es játékos, de volt olyan is, aki a megyei bajnokság III. osztályában játszik. Az oldal a tíz kérdésre adott válaszokat tíz napon át osztja meg olvasókkal. A weboldal mai kérdése az volt, hogy a játékosok szerint kijut-e a válogatott a világbajnokságra.

Tórshavn, 2016. szeptember 6. A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) által közreadott képen Kleinheisler László (b) és a feröeri Frodi Benjaminsen a 2018-as, oroszországi labdarúgó-világbajnokság B selejtezőcsoportjában játszott Feröer-szigetek - Magyarország mérkőzésen a tórshavni Nemzeti Stadionban 2016. szeptember 6-án. MTI Fotó: MLSZ/Baricsa Gábor

Nemzeti csapatunk csak 0-0-ra volt képes a Feröer-szigetek ellen (Fotó:mti)

Mint ismert, nemzeti csapatunk kudarcnak beillő feröeri 0-0-ával kezdte a világbajnoki selejtezőket, ezzel egy kötelezőnek vélt győzelem már elúszott. A 2018-as vb-re ráadásul csak a csoportelsők jutnak ki egyenes ágon, míg a másodikok pótselejtezőt játszanak, és bizony figyelembe véve, hogy Svájccal és az Eb-aranyérmes Portugáliával is egy csoportban vagyunk, bizony nincs könnyű dolgunk. Így gondolják ezt maguk a futballisták is: A mifocink.com ugyanis magyar futballistákat kérdezett meg arról, szerintük ott lesz-e a válogatott a vb-n?


 
A feltett kérdésekre a megkérdezettek most csak három válasz közül választhattak:
1. Igen
2. Nem
3. Talán

Kiderült, hogy a magyar futballisták nem bíznak nagyon a sikerben, hiszen a válaszadók közül 67-en a nem lehetőséget jelölték meg, míg 24-en a talán mellett tették le voksukat. Csupán kilenc válaszadó gondolta úgy, hogy csapatunk kijut a világbajnokságra. És hogy mivel indokolta nemleges válaszát egy volt válogatott – jelenleg is az NB I-ben játszó – futballista, azt ide kattintva elolvashatja.


Kapcsolódó Cikkek