2018. április 22., vasárnap
Csilla, Noémi

Egyéb

A lottótársaság hozott szerencsét a Kincsem+tuti játékosának

A Kincsem+ tuti játéknak köszönhetően újabb milliomosa van hazánknak. A szerencsés 3,6 millió forintot nyert, ráadásul egy fővárosi lottózóban adta fel a szelvényt.

Az egyik szerencsés fogadó a több százmillió forintos napi jackpot nyereménnyel kecsegtető játékkal, a Kincsem+ tutival 3 604 380 forintot nyert az első öt helyezett (6-1-9-11-8) befutási sorrendjének az eltalálásával. Az eset érdekessége – a nagy nyeremény mellett –, hogy a szelvényt egy fővárosi lottózóban adták fel. A Kincsem+ tuti játékot ez év januárja óta a hazai lóversenyfogadó irodák mellett 150 kijelölt, a Szerencsejáték Zrt. által működtetett lottózóban is lehet játszani. Az újdonsült milliomos egy Szrt.-irodában vásárolta meg a szelvényét.
A Kincsem+ a világ legnépszerűbb lóversenyjátéka, mely ez évtől már hazánkban is elérhető. A játék töretlen népszerűségét az adja, hogy egyszerre foglalja magában a sportfogadás és a számsorsjáték minden szépségét. A több száz millió forintos jackpot már egy játékkal, egy 600 forintos szelvénnyel megnyerhető, akár minden egyes nap! További előnye, hogy a Kincsem+ tuti, az okos gépi játék nem igényel előzetes lóversenyismeretet. Szuper Jackpot-napokon a megnyerhető nyeremény pedig 3 milliárd forint. A versenyeket egyébként a Sport 2 élőben közvetíti.


A játék a legendás ló, Kincsem után kapta a nevét. A gyönyörű kanca élete során „beutazta” fél Európát. A legnagyobb sikereit itthon, Németországban, Angliában és Franciaországban érte el. Ötvennégy versenyen indult és mindet megnyerte, így nem csoda, hogy legendává vált. Talán furcsán hangzik, de Kincsemnek megvoltak a saját „babonái”. Legkedvesebb társa egy macska, Csalogány volt, nélküle egyetlen versenyre sem volt hajlandó elindulni. Kincsem a vízre is igen kényes volt, előfordult, hogy napokig nem ivott, ha nem tetszett neki a felkínált ivóvíz.

Woman riding a galloping Holsteiner horse, Image: 155567808, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: yes, Credit line: Profimedia, imageBROKER

A lovak szerelmesei különösen szeretik ezt a játékot fotó: Profimédia/Illusztráció

kincsem_480

Kapcsolódó Cikkek

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.

 • Hétvégén is marad a jó idő

  Hétvégén is marad a jó idő

  Helyenként eső, zápor, esetleg zivatar is lehet, de emellett sok lesz a napsütés, napközben többfelé 20-25 fokos maximumok várhatók – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttatott el az MTI-nek.