2018. január 22., hétfő
Artúr, Vince

Egyéb

A lottótársaság hozott szerencsét a Kincsem+tuti játékosának

A Kincsem+ tuti játéknak köszönhetően újabb milliomosa van hazánknak. A szerencsés 3,6 millió forintot nyert, ráadásul egy fővárosi lottózóban adta fel a szelvényt.

Az egyik szerencsés fogadó a több százmillió forintos napi jackpot nyereménnyel kecsegtető játékkal, a Kincsem+ tutival 3 604 380 forintot nyert az első öt helyezett (6-1-9-11-8) befutási sorrendjének az eltalálásával. Az eset érdekessége – a nagy nyeremény mellett –, hogy a szelvényt egy fővárosi lottózóban adták fel. A Kincsem+ tuti játékot ez év januárja óta a hazai lóversenyfogadó irodák mellett 150 kijelölt, a Szerencsejáték Zrt. által működtetett lottózóban is lehet játszani. Az újdonsült milliomos egy Szrt.-irodában vásárolta meg a szelvényét.
A Kincsem+ a világ legnépszerűbb lóversenyjátéka, mely ez évtől már hazánkban is elérhető. A játék töretlen népszerűségét az adja, hogy egyszerre foglalja magában a sportfogadás és a számsorsjáték minden szépségét. A több száz millió forintos jackpot már egy játékkal, egy 600 forintos szelvénnyel megnyerhető, akár minden egyes nap! További előnye, hogy a Kincsem+ tuti, az okos gépi játék nem igényel előzetes lóversenyismeretet. Szuper Jackpot-napokon a megnyerhető nyeremény pedig 3 milliárd forint. A versenyeket egyébként a Sport 2 élőben közvetíti.


A játék a legendás ló, Kincsem után kapta a nevét. A gyönyörű kanca élete során „beutazta” fél Európát. A legnagyobb sikereit itthon, Németországban, Angliában és Franciaországban érte el. Ötvennégy versenyen indult és mindet megnyerte, így nem csoda, hogy legendává vált. Talán furcsán hangzik, de Kincsemnek megvoltak a saját „babonái”. Legkedvesebb társa egy macska, Csalogány volt, nélküle egyetlen versenyre sem volt hajlandó elindulni. Kincsem a vízre is igen kényes volt, előfordult, hogy napokig nem ivott, ha nem tetszett neki a felkínált ivóvíz.

Woman riding a galloping Holsteiner horse, Image: 155567808, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: yes, Credit line: Profimedia, imageBROKER

A lovak szerelmesei különösen szeretik ezt a játékot fotó: Profimédia/Illusztráció

kincsem_480

Kapcsolódó Cikkek