2018. január 16., kedd
Gusztáv

Extra

A skálás gyilkost visszavárja exe

A skálás gyilkosként hírhedtté vált Bene Lászlót volt szerelme húslevessel, marhapörkölttel és egy jó beszélgetéssel várta. A Lokáltól tudta meg, hogy hiába.

bene2
A neve elhallgatását kérő asszony a Lokálnak elmondta, bár végig tartotta a kapcsolatot Bene Lászlóval, a férfi nem osztotta meg vele a hírt, hogy börtönben marad. Pedig rendszeresen telefonált, és a születésnapján levélben is felköszöntötte.


– Lacival harminc éve ismerkedtünk meg, nyolc évig voltunk együtt – kezdte az asszony. – Imádta az édesanyját, aki szintén tanárnő volt. Talán éppen ezért mondta azt az első találkozásunk során, hogy tanárnő lesz majd a felesége, aki egy gyereket szül neki. Nekem akkor már volt három, mégis engem választott. Hozzám költözött, de nem házasodtunk össze. Én trafikos voltam, ő pedig a Csepel autógyárban kazánfűtőként dolgozott. Néha vitatkoztunk, de hangos szó soha nem esett köztünk. Csak azért morgolódott, ha nem főztem, sütöttem neki mindennap. Amúgy segítőkész ember volt, nem is értem, miért kattant be. Levágta a füvet a szomszéd kertjében, az ott lakó idős nénit elkísérte bevásárolni. Gyakran voltak szép pillanataink, eljártunk kirándulni, moziba, színházba. Ma sem hiszem el, hogy képes volt négy embert megölni…

Az asszony eleinte bejárt a skálás gyilkoshoz beszélőre a szegedi fegyházba, azután megegyeztek, hogy inkább telefonon és levélben tartják a kapcsolatot. Exe szerint Bene féltette őt, hogy baja lesz miatta, hiszen amikor a férfit Seregélyesen az apja házában elfogták, tizenkét kommandós ment a nőért is.


– Néha ma is álmodom arról a szörnyű időszakról – folytatta az asszony. – Amikor kihallgattak, Laci a szomszéd szobából ordított, hogy hagyjanak engem békén. Miután kiengedtek, elveszítettem a munkámat, a lelki békémet, mindent. Laci után persze jöttek új férfiak az életembe, de amint megtudták, hogy ki volt a korábbi szerelmem, mind otthagyott.

Bene és egykori szerelme megbeszélték, hogy amint a férfi kikerül, meglátogatja volt asszonyát.

– A kedvenceivel, húslevessel, marhapörkölttel és nokedlival várom. Ha pedig nem lesz hol laknia, befogadom addig, amíg nem talál magának lakást. De arról, hogy mi valaha is újra egy pár legyünk, szó sem lehet.

Kapcsolódó Cikkek

 • Megérezte édesanyja halálát Szulák Andrea

  Megérezte édesanyja halálát Szulák Andrea

  Szulák Andrea mindig is különös kapcsolatot ápolt édesanyjával, halálának pillanatát is megérezte, igaz a színésznő akkor épp a Funny Girl címszerepében állt a színpadon.

 • Oszter Sándor: Kétszer is meghaltam

  Oszter Sándor: Kétszer is meghaltam

  Oszter Sándor manapság a bírósági ügyei és tórendszere körüli balhék miatt szokott a címlapokra kerülni, de a színésznek mindig is kalandos volt az élete.

 • 44 évesen pózol bugyiban Heidi

  44 évesen pózol bugyiban Heidi

  Egy szál bugyiban reklámozza a német Topmodell leszek! című új műsorát Heidi Klum. A 44 éves szupermodellnek nincs takargatnivalója, és annyira dögös, hogy fiatal kolléganői csak irigykedhetnek rá.

 • 12 évesen molesztálták Eliza Dushkut

  12 évesen molesztálták Eliza Dushkut

  Szexuális zaklatás áldozatává vált Eliza Dushku James Cameron 1994-es Két tűz között című film forgatásán. Zaklatója nem más volt, mint Arnold Schwarzenegger kaszkadőrkoordinátora, Joel Kramer volt, aki hosszú évtizedeken át dolgozott Schwarzenegger dublőreként.