EUR: 307,79 Ft
CHF: 282,24 Ft
2017. május 29., hétfő
Magdolna

Extra

A skálás gyilkost visszavárja exe

A skálás gyilkosként hírhedtté vált Bene Lászlót volt szerelme húslevessel, marhapörkölttel és egy jó beszélgetéssel várta. A Lokáltól tudta meg, hogy hiába.

bene2
A neve elhallgatását kérő asszony a Lokálnak elmondta, bár végig tartotta a kapcsolatot Bene Lászlóval, a férfi nem osztotta meg vele a hírt, hogy börtönben marad. Pedig rendszeresen telefonált, és a születésnapján levélben is felköszöntötte.

– Lacival harminc éve ismerkedtünk meg, nyolc évig voltunk együtt – kezdte az asszony. – Imádta az édesanyját, aki szintén tanárnő volt. Talán éppen ezért mondta azt az első találkozásunk során, hogy tanárnő lesz majd a felesége, aki egy gyereket szül neki. Nekem akkor már volt három, mégis engem választott. Hozzám költözött, de nem házasodtunk össze. Én trafikos voltam, ő pedig a Csepel autógyárban kazánfűtőként dolgozott. Néha vitatkoztunk, de hangos szó soha nem esett köztünk. Csak azért morgolódott, ha nem főztem, sütöttem neki mindennap. Amúgy segítőkész ember volt, nem is értem, miért kattant be. Levágta a füvet a szomszéd kertjében, az ott lakó idős nénit elkísérte bevásárolni. Gyakran voltak szép pillanataink, eljártunk kirándulni, moziba, színházba. Ma sem hiszem el, hogy képes volt négy embert megölni…

Az asszony eleinte bejárt a skálás gyilkoshoz beszélőre a szegedi fegyházba, azután megegyeztek, hogy inkább telefonon és levélben tartják a kapcsolatot. Exe szerint Bene féltette őt, hogy baja lesz miatta, hiszen amikor a férfit Seregélyesen az apja házában elfogták, tizenkét kommandós ment a nőért is.

– Néha ma is álmodom arról a szörnyű időszakról – folytatta az asszony. – Amikor kihallgattak, Laci a szomszéd szobából ordított, hogy hagyjanak engem békén. Miután kiengedtek, elveszítettem a munkámat, a lelki békémet, mindent. Laci után persze jöttek új férfiak az életembe, de amint megtudták, hogy ki volt a korábbi szerelmem, mind otthagyott.

Bene és egykori szerelme megbeszélték, hogy amint a férfi kikerül, meglátogatja volt asszonyát.

– A kedvenceivel, húslevessel, marhapörkölttel és nokedlival várom. Ha pedig nem lesz hol laknia, befogadom addig, amíg nem talál magának lakást. De arról, hogy mi valaha is újra egy pár legyünk, szó sem lehet.

Kapcsolódó Cikkek

 • Iszak Eszti: Meglepődtem, amikor Craig David bekövetett

  Iszak Eszti: Meglepődtem, amikor Craig David bekövetett

  Iszak Eszti, Dukai Regina és Kulcsár Edina – a képernyő mellett az Instagram sztárjai, akik százezrek életét teszik színesebbé nap mint nap. Vajon kiket követnek a közösségi média koronázatlan királynői és milyen más hírességeket inspirálnak stílusos fotóikkal?

 • Király Viktor: Még mindig gátlásos srác vagyok

  Király Viktor: Még mindig gátlásos srác vagyok

  Király Viktor és Veréb Tamás nemcsak lenyűgöző hangjával, de sármos külsejével is meghódította már lányok százezreit. Vajon a dögös szívtiprók a színpadon kívül is ekkora hatással vannak a nőkre vagy akkor egészen más a helyzet?

 • Meghalt Marcus Intalex

  Meghalt Marcus Intalex

  Meghalt Marcus Intalex, valódi nevén Marcus Kaye, manchesteri drum’n’bass dj és producer, a műfaj egyik legismertebb alakja – számolt be róla a BBC.

 • Sting újra Budapesten!

  Sting újra Budapesten!

  Öt év után ismét Budapesten ad koncertet Sting. A brit világsztár október 13-án lép fel a Papp László Budapest Sportarénában a tavaly ősszel megjelent albuma, a 57th & 9th európai turnéja keretében.