EUR: 307,67 Ft
CHF: 267,74 Ft
2017. október 17., kedd
Hedvig

Extra

A skálás gyilkost visszavárja exe

A skálás gyilkosként hírhedtté vált Bene Lászlót volt szerelme húslevessel, marhapörkölttel és egy jó beszélgetéssel várta. A Lokáltól tudta meg, hogy hiába.

bene2
A neve elhallgatását kérő asszony a Lokálnak elmondta, bár végig tartotta a kapcsolatot Bene Lászlóval, a férfi nem osztotta meg vele a hírt, hogy börtönben marad. Pedig rendszeresen telefonált, és a születésnapján levélben is felköszöntötte.

– Lacival harminc éve ismerkedtünk meg, nyolc évig voltunk együtt – kezdte az asszony. – Imádta az édesanyját, aki szintén tanárnő volt. Talán éppen ezért mondta azt az első találkozásunk során, hogy tanárnő lesz majd a felesége, aki egy gyereket szül neki. Nekem akkor már volt három, mégis engem választott. Hozzám költözött, de nem házasodtunk össze. Én trafikos voltam, ő pedig a Csepel autógyárban kazánfűtőként dolgozott. Néha vitatkoztunk, de hangos szó soha nem esett köztünk. Csak azért morgolódott, ha nem főztem, sütöttem neki mindennap. Amúgy segítőkész ember volt, nem is értem, miért kattant be. Levágta a füvet a szomszéd kertjében, az ott lakó idős nénit elkísérte bevásárolni. Gyakran voltak szép pillanataink, eljártunk kirándulni, moziba, színházba. Ma sem hiszem el, hogy képes volt négy embert megölni…

Az asszony eleinte bejárt a skálás gyilkoshoz beszélőre a szegedi fegyházba, azután megegyeztek, hogy inkább telefonon és levélben tartják a kapcsolatot. Exe szerint Bene féltette őt, hogy baja lesz miatta, hiszen amikor a férfit Seregélyesen az apja házában elfogták, tizenkét kommandós ment a nőért is.

– Néha ma is álmodom arról a szörnyű időszakról – folytatta az asszony. – Amikor kihallgattak, Laci a szomszéd szobából ordított, hogy hagyjanak engem békén. Miután kiengedtek, elveszítettem a munkámat, a lelki békémet, mindent. Laci után persze jöttek új férfiak az életembe, de amint megtudták, hogy ki volt a korábbi szerelmem, mind otthagyott.

Bene és egykori szerelme megbeszélték, hogy amint a férfi kikerül, meglátogatja volt asszonyát.

– A kedvenceivel, húslevessel, marhapörkölttel és nokedlival várom. Ha pedig nem lesz hol laknia, befogadom addig, amíg nem talál magának lakást. De arról, hogy mi valaha is újra egy pár legyünk, szó sem lehet.

Kapcsolódó Cikkek

  • Szerepért hívta ágyba a rendező Köllő Babettet

    Szerepért hívta ágyba a rendező Köllő Babettet

    Hazánkban is egyre többen emelik fel  szavukat a színházi- és filmes szakmában történt szexuális visszaélések ügyében. Lokál most újabb zaklatásról rántotta le a leplet, ugyanis a Feleségek luxuskivitelben sztárját, Köllő Babettet még kiskorúként akart elcsábítani egy neves színházigazgató.