EUR: 305,02 Ft
CHF: 276,54 Ft
2017. július 22., szombat
Magdolna

Életmód

Díjnyertes frizurák Hajas László versenyén

Bár a Hajas Kupa fodrászverseny 25 éves múltra tekint vissza, a Hajas Cut & Color Competition fotópályázat tizedik születésnapját ünnepelte a Symbolban. 36 fodrász összesen 66 pályaművel nevezett idén.

Fotó: Csudai Sándor

Hajas Lászlónak fontos, hogy milyen lesz a következő fodrászgeneráció Fotó: Csudai Sándor

A legigényesebb vendégek ízlését most is a sztárok képviselték, többek között Kentaur, Ördög Nóra, az idei szépségkirálynő, Gelencsér Tímea, Herczeg Zoltán, Varga Viktor, Létay Dóra, Vásáry André, Tolvai Reni, Larion Zoé, Nyári Aliz és Edit, Tabáni István és Stohl András. Kentaur már 10 évvel ezelőtt, az első versenyen is zsűrizett, az idei frizurákról megjegyezte, hogy tükrözik az esztétikai és művészeti trendeket, sokkal letisztultabbak, kevesebb a szélsőséges, extrém pályamű.

A sajtó munkatársai is választottak kedvencet, minden évben ők ítélik oda a leglátványosabb átváltozásnak járó Metamorfózis-díjat. Idén a sztárok és a sajtó kedvence is ugyanaz a pályamű lett, Gál Gréta fodrásztanuló különlegesen szép munkája, amelyben egy helyes, egyszerű lányból topmodell válik.

A szakmai kategóriák győzteseit Hajas László idén is elviszi Londonba az Alternatív Hair Show-ra és a Salon London eseményre, amely a fodrászok legfontosabb kiállítása.

– Jelentős energiát és pénzt fektetek abba, hogy a szalonjaimban dolgozó fodrászok tudása naprakész legyen a stílusok, trendek, vágási technikák, felhasznált anyagok és eszközök tekintetében – magyarázta Hajas László. – Minden hétfőn szakmai továbbképzést tartok nekik, és ezt a versenyt is a személyes fejlődésük érdekében hirdetem meg. Megörökíteni a munkánkat, inspirációt szerezni mások alkotásaiból, elhelyezni magunkat a ranglistán jelenlegi teljesítményünk alapján és motivációt nyerni ahhoz, hogy egyre jobbá váljunk – ezt a célt tűztem magam elé.

Metamorfozis

Gál Gréta fodrásztanuló megmutatta, hogyan lesz egy hétköznapi lányból topmodell

Kapcsolódó Cikkek

  • Forró testbe hideg levest!

    Forró testbe hideg levest!

    Az étkezés a kánikulában nehéz ügy, hiszen a hőség által megterhelt szervezet nem kívánja a nehéz táplálékot, a tartalmas ételeket és a rostokat.

  • Kicsi a kocsi, de mindent tud, amit a nagyobbak

    Kicsi a kocsi, de mindent tud, amit a nagyobbak

    Hogyan kell eladni ma a piacon egy lendületes kis vagy alsó középkategóriás autót? Úgy tűnik, jó felszereltséggel. Most éppen a Ford hirdeti a vadonatúj Fiestáról, hogy a legtöbb vezetéssegítő rendszerrel ellátták a flotta szinte legkisebbjét, de korábbi autóbemutatóink alanyai, a Micra és az Ignis is tartogatott meglepetéseket.