EUR: 307,59 Ft
CHF: 288,49 Ft
2017. február 28., kedd
Elemér

Külföld

Agyonlőttek egy késsel társára támadó menedékkérőt

Lelőttek egy megbilincselt társára késsel támadó menedékkérőt a helyszínen tartózkodó német rendőrök Berlin egyik menekültszállóján, a férfi később meghalt – közölte egy rendőrségi szóvivő szerdára virradóra.

A meglőtt 29 éves férfi azért támadhatott rá 27 éves lakótársára kedd este, mert az egy közeli parkban aznap megerőszakolt egy nyolcéves kislányt, aki valószínűleg a meggyilkolt menedékkérő lánya volt. A rendőrség is a bántalmazási ügy miatt tartózkodott a helyszínen.

Szemtanúk szerint a 27 éves már bilincsben volt, és éppen beszállni készült egy rendőrautóba, amikor társa rátámadt, és azt kiabálta: “Ezt nem fogod túlélni!”

Ezt követően több tiszt rálőtt a támadóra – mondta el a rendőrségi szóvivő. A 29 éves órákkal később egy kórházban belehalt súlyos sebeibe. Az ügyben nyomozás indult.

Kapcsolódó Cikkek

  • Leomlott a híd Kijev központjában

    Leomlott a híd Kijev központjában

    Több kilométeres forgalmi dugók alakultak ki kedd este Kijev központjában, miután részlegesen leomlott egy forgalmas közúti felüljáró – jelentette a kijevi média.

  • Riasztás! Kitört az Etna

    Riasztás! Kitört az Etna

    Nyolc hónapnyi szünet után feléledt az Etna, Európa legmagasabb és legaktívabb vulkánja, emiatt légiforgalmi riasztást adtak ki Szicíliában kedden.