2018. április 21., szombat
Konrád

Extra

Angelina Jolie az utcára sem mer kilépni

Egyre nagyobb a cirkusz Angelina Jolie és Brad Pitt válása körül. A színésznő már az utcára sem mer kilépni, nehogy fotósok ezrei vegyék üldözőbe. A minap Malibuban személyi testőrét küldte el a boltba bevásárolni és neki kellett sorbaállnia az egyik gyorsétteremlánc pizzákat áruló ablakánál is. Angelina Jolie a múlt héten adta be a váláshoz szükséges papírokat, néhány nappal később pedig már el is költözött Brad Pitt-tel közös otthonukból, ráadásul azóta az a hír járja, hogy sem a gyerekeket nem engedi apjuk közelébe, sem a telefont nem veszi fel neki.

Fotó: Profimedia, Zuma Press - Entertaiment

Fotó: Profimedia, Zuma Press – Entertaiment

Profimedia, AKM-GSI

Profimedia, AKM-GSI

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Nem veszi át díját Natalie Portman

  Nem veszi át díját Natalie Portman

  Natalie Portman amerikai színésznő nem veszi át az izraeli Nobel-díjnak is nevezett, kétmillió dollárral járó Genezis-díját, mert az elmúlt időszak izraeli történései miatt nem engedi a lelkiismerete – írta a Jediót Ahronót című újság honlapja pénteken.

 • Prince halálában senki sem bűnös

  Prince halálában senki sem bűnös

  Vádemelés nélkül fejezte be a két éve elhunyt popsztár, Prince ügyében folytatott vizsgálatot a minnesotai ügyészség, amely szerint az énekes tudta nélkül szedett be hamisított gyógyszert.

 • Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

  Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

   A 28 éves szűz színésznőt udvarlói már nem csak szép szavakkal, de több száz milliós összegekkel is bombázzák. Ennek ellenére Emese még egy olyan férfit se talált, akivel szívesen találkozna, pedig nagyon vágyik egy igazi úriemberre, akinek gyerekeket szülhet.