EUR: 311,31 Ft
CHF: 287,57 Ft
2017. április 25., kedd
Márk

Extra

Angelina Jolie az utcára sem mer kilépni

Egyre nagyobb a cirkusz Angelina Jolie és Brad Pitt válása körül. A színésznő már az utcára sem mer kilépni, nehogy fotósok ezrei vegyék üldözőbe. A minap Malibuban személyi testőrét küldte el a boltba bevásárolni és neki kellett sorbaállnia az egyik gyorsétteremlánc pizzákat áruló ablakánál is. Angelina Jolie a múlt héten adta be a váláshoz szükséges papírokat, néhány nappal később pedig már el is költözött Brad Pitt-tel közös otthonukból, ráadásul azóta az a hír járja, hogy sem a gyerekeket nem engedi apjuk közelébe, sem a telefont nem veszi fel neki.

Fotó: Profimedia, Zuma Press - Entertaiment

Fotó: Profimedia, Zuma Press – Entertaiment

Profimedia, AKM-GSI

Profimedia, AKM-GSI

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Lajcsi már a végrendeletét is megírta

  Lajcsi már a végrendeletét is megírta

  Várkonyi Andrea Mi­csoda Nők! című mű­so­rá­ban mondta el Lajcsi, mennyire fontosnak tartja, hogy gondoskodjon a szeretteiről, és ha vele bármi történne, ők akkor is biztonságban legyenek.

 • Kóma: István nyolc hónapja várja, hogy felébredjen felesége

  Kóma: István nyolc hónapja várja, hogy felébredjen felesége

  Nyolc hónapja fekszik éber kómában Annamária, miután négyszer újraélesztették és a kisbabáját is elvesztette. Férje, a szombathelyi Kálai István ápolja őt a nap huszonnégy órájában és a Lokálnak azt is elárulta: arról álmodozik, hogy felébred a szerelme és templomban is oltár elé vezetheti.

 • Jöhet a baba Jollyéknál!

  Jöhet a baba Jollyéknál!

  Emelt fővel távozott A Nagy Duettből Jolly, akit nagyon bánt, hogy folyton csak párja, Pamela hibáin nevetgélt a zsűri, és az ő tehetségét és produkcióját szóra sem méltatták.