EUR: 310,24 Ft
CHF: 258,68 Ft
2018. április 20., péntek
Tivadar

Külföld

Anyaszült meztelenül vezette luxusautóját a lány – Fotó!

Mintha nem is ezen a földön élnének azok a fiatalok, akik egy külön csoportot hoztak létre az Instagramon, hogy megmutathassák, milyen luxusban tengetik mindennapjaikat.

A Rich Kids Of Singapore tagjai olyan csemeték, akik számára nem létezik lehetetlen. Láthatóan mindent megtesznek azért, hogy túllicitálják egymást abban, hogy ki tud a lehető legprovokatívabb képet készíteni magáról. A fiatalok szó szerint úsznak a pénzben.

Itt posztolt magár képet az a fiatal lány is, aki egy Maseratit vezet teljesen meztelenül.

luxus

Fotó: Instagram

 

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Így szólítják Kim Dzsong Un feleségét

  Így szólítják Kim Dzsong Un feleségét

  A hivatalos észak-koreai média újabban “tisztelt first ladynek” szólítja Kim Dzsong Un észak-koreai vezető feleségét, Zsi Szol Dzut, megfigyelők pedig arra hívják fel a figyelmet, hogy ez cím több mint negyven éve nem volt használatban az országban – írta csütörtökön a Ria Novosztyi orosz hírügynökség.

 • Még több migránst erőltetne Brüsszel Európára

  Még több migránst erőltetne Brüsszel Európára

  Németország szolidaritásának köszönhetően a várakozásokat meghaladó számban érkezhetnek afrikai és közel-keleti menekültek az Európai Unióba (EU) az Európai Bizottság áttelepítési programja révén – mondta a brüsszeli bizottság migrációs ügyekért felelős tagja egy csütörtöki német lapinterjúban.

 • Soros fia és párja is Budapestre jönnek

  Soros fia és párja is Budapestre jönnek

  Soros György képtelen belenyugodni a választási vereségbe, nem adja fel a migránsok betelepítésének tervét. A hét elején Brüsszelbe ment, hogy ismét onnan támadja Magyarországot.