EUR: 307,50 Ft
CHF: 282,97 Ft
2017. május 28., vasárnap
Emil, Csanád

Külföld

Anyaszült meztelenül vezette luxusautóját a lány – Fotó!

Mintha nem is ezen a földön élnének azok a fiatalok, akik egy külön csoportot hoztak létre az Instagramon, hogy megmutathassák, milyen luxusban tengetik mindennapjaikat.

A Rich Kids Of Singapore tagjai olyan csemeték, akik számára nem létezik lehetetlen. Láthatóan mindent megtesznek azért, hogy túllicitálják egymást abban, hogy ki tud a lehető legprovokatívabb képet készíteni magáról. A fiatalok szó szerint úsznak a pénzben.

Itt posztolt magár képet az a fiatal lány is, aki egy Maseratit vezet teljesen meztelenül.

luxus

Fotó: Instagram

 

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Bankjegyeket fújt a szél az autópályán

  Bankjegyeket fújt a szél az autópályán

  Bankjegyeket fújt a szél szombaton este a bajor autópályán, ugyanis egy német férfi elveszette pénzzel teli szatyrát, amelyben vállalkozása bevételét szállította motoron.

 • Migráció elleni is tüntettek

  Migráció elleni is tüntettek

  Elég a migrációból, állítsuk meg az inváziót jelszóval vonultak fel tünteők Milánóban, a szintén észak-olaszországi Bolognában viszont a migránsok befogadása mellett demonstráltak szombaton a G7-es csúcstalálkozó zárásával egy időben, miután egy nap alatt mintegy kétezer embert mentettek ki a Földközi-tengeren, Líbia és Olaszország partjai között.

 • Nem csökken a terrorveszély Németországban

  Nem csökken a terrorveszély Németországban

  Nem csökken az iszlamista terror veszélye Németországban, továbbra is azzal kell számolni, hogy az Iszlám Állam (IÁ) dzsihadista szervezet nagyszabású támadást akar végrehajtani német földön – mondta a német szövetségi alkotmányvédelmi hivatal (BfV) elnöke egy vasárnapi interjúban.