EUR: 307,50 Ft
CHF: 282,97 Ft
2017. május 27., szombat
Hella

Egyéb IV.kerület

Aranyéremmel felérő negyedik hely

Adámi Zsanett, az UTE paralimpikonja a riói paralimpia 100 méteres hátúszás döntőjében az első ötven méter után még az ötödik helyen állt, majd egy igazán nagyszerű hajrát követően egy századdal megelőzte görög ellenfelét, így a negyedik helyen ért célba! Gratulálunk, Zsani!

Rio de Janeiro, 2016. szeptember 10. Adámi Zsanett a riói paralimpia 100 méteres hátúszás S2-es kategóriájának döntőjében a Rio de Janeiró-i Olimpiai Uszodában 2016. szeptember 9-én. A sportoló negyedik lett. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Adámi Zsanett szenzációs úszással lett negyedik a paralimpián (MTI Fotó: Koszticsák Szilárd)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

    Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

    A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

  • Tisztább lett a tér

    Tisztább lett a tér

    Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.