EUR: 304,47 Ft
CHF: 272,87 Ft
2017. július 27., csütörtök
Olga, Liliána

Egyéb IV.kerület

Aranyéremmel felérő negyedik hely

Adámi Zsanett, az UTE paralimpikonja a riói paralimpia 100 méteres hátúszás döntőjében az első ötven méter után még az ötödik helyen állt, majd egy igazán nagyszerű hajrát követően egy századdal megelőzte görög ellenfelét, így a negyedik helyen ért célba! Gratulálunk, Zsani!

Rio de Janeiro, 2016. szeptember 10. Adámi Zsanett a riói paralimpia 100 méteres hátúszás S2-es kategóriájának döntőjében a Rio de Janeiró-i Olimpiai Uszodában 2016. szeptember 9-én. A sportoló negyedik lett. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Adámi Zsanett szenzációs úszással lett negyedik a paralimpián (MTI Fotó: Koszticsák Szilárd)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Éljenek a csepeliek!

  Éljenek a csepeliek!

  Együtt bulizott a család minden tagja Csepel Napján az Edda Művek koncertjén. A fiatalok az első sorban csápoltak a Szent Imre téren, a legkisebbeket pedig a nyakukba vették a szülők, hogy jobban lássanak.

 • „Tizennégy karátos est” Olt Tamással

  „Tizennégy karátos est” Olt Tamással

  A Nemzeti Színház művészei közül az előző évadban ő szerepelt a legtöbb előadásban, teátrumunkban nemrég rendezte a nagysikerű Ájlávjút, láthattuk a nézőcsúcsot döntő Kincsem című filmben, ráadásként néhány napon belül apukaként debütál Olt Tamás, aki a VIDOR Fesztiválon és az új évadban rendezőként is színre lép.

 • Több mint egymilliárd forint kutatásokra

  Több mint egymilliárd forint kutatásokra

  A Debreceni Egyetem 41 kutatója és posztdoktora nyert összesen több mint egymilliárd forintot meghaladó támogatást a Nemzeti Kutatási Fejlesztési és Innovációs (NKFI) Hivatal felfedező kutatásokat ösztönző programjaiban.