EUR: 309,50 Ft
CHF: 267,35 Ft
2017. szeptember 23., szombat
Tekla, Líviusz

Extra

Arnold csúnyán átverte Alexát – Videó!

Ahogy azt már megírtuk, Pádár Alexa összeomlott, mert úgy hallotta, a többi akadémista kibeszéli őt a háta mögött. Arnold rögtön segítségére sietett, és szorosan magához ölelve vigasztalta a teraszon sírdogáló lányt, biztosítva arról, hogy senki sem pletykál róla, no meg a jakuzzis enyelgéséről Dáviddal és Adriánnal. De a valóság persze más, hiszen pont Arnold volt az, aki egy kis esti eszmecsere során, persze Alexa távollétében , többször is lerib**cozta a lányt.
A legszebb fordulat Arnold kétszínűségén túl, hogy pontosan azok próbálják vigasztalni és paranoiásnak beállítani Szandit, akik között az ominózus beszélgetés megtörtént.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys egyik zenészét és stábja egyik tagját Rio de Janeiróban, a Copacabanán – tudósított a helyi médiára hivatkozva a The Guardian.

 • Vízben szült Szinetár Dóra

  Vízben szült Szinetár Dóra

  Vasárnap este született meg Szinetár Dóra harmadik gyermeke, Makranczi Benjámin. A Hot! magazinnak adott interjújában a színésznő elmesélte, hogy három gyerekének világrajövetele közül Benjaminét viselte a legjobban.

 • Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Sok százmillót bukott el az utóbbi években Schobert Norbi. Volt idő, amikor a fitneszedzőnek és feleségének, Rubint Rékának a napi megélhetés is gondot okozott, nem beszélve a 2015-ben kirobbant Buda-Cash- és Quaestor-botrányokról, amelyek után Norbi maga vállalta a részvényesek kártalanítását.