EUR: 311,88 Ft
CHF: 267,37 Ft
2018. március 22., csütörtök
Beáta, Izolda, Lea

Extra

Arnold csúnyán átverte Alexát – Videó!

Ahogy azt már megírtuk, Pádár Alexa összeomlott, mert úgy hallotta, a többi akadémista kibeszéli őt a háta mögött. Arnold rögtön segítségére sietett, és szorosan magához ölelve vigasztalta a teraszon sírdogáló lányt, biztosítva arról, hogy senki sem pletykál róla, no meg a jakuzzis enyelgéséről Dáviddal és Adriánnal. De a valóság persze más, hiszen pont Arnold volt az, aki egy kis esti eszmecsere során, persze Alexa távollétében , többször is lerib**cozta a lányt.
A legszebb fordulat Arnold kétszínűségén túl, hogy pontosan azok próbálják vigasztalni és paranoiásnak beállítani Szandit, akik között az ominózus beszélgetés megtörtént.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Nagy Feró: Még mindig jó vagyok az ágyban

  Nagy Feró: Még mindig jó vagyok az ágyban

  A hetvenkét éves rockzenész korát meghazudtolóan aktív életet él. Az orvosok már évekkel ezelőtt pihenőre küldték, ám Feró hajthatatlan, és élete végéig a színpadon akar állni.

 • Sokkolta Kóbort, hogy ismét nagypapa lesz

  Sokkolta Kóbort, hogy ismét nagypapa lesz

  Lapunk alig több mint egy hónappal ezelőtt számolt be Kóbor János első unokájáról, Elzáról. Most ismét nagy az öröm a családban, ugyanis kiderült, hogy máris úton van a második, immáron vér szerinti unoka.

 • Extrém divatra szavaznak a sztárok tavasszal

  Extrém divatra szavaznak a sztárok tavasszal

  Alig várjuk a tavaszt, hogy végre megszabaduljunk a télikabáttól. Így vannak ezzel a legismertebb sztárok is, akik megmutatják, hogy idén újra hódítanak a feltűnő színek, formák, és visszatérnek a régi kedvenc kiegészítők is.