EUR: 323,96 Ft
CHF: 281,05 Ft
2018. június 21., csütörtök
Alajos, Leila

Egyéb Tatabánya

Az embereket nem lehet becsapni

Védjük meg Magyarországot! címmel tartottak fórumot a múlt héten az Edutus Főiskolán. A program előadója, Bencsik András közéleti újságíró az október 2-i népszavazás tétjéről beszélt a szép számú hallgatóságnak.

11_12_migransok_02(1)

Egy jelenséget, így a bevándorlási hullámot is sokféleképp lehet látni, de a jelenség attól még létezik” – emelte ki a zsurnaliszta. „A migránsok áradata súlyos veszélyforrást jelent, így fontos, hogy érvényes népszavazással mutassa meg az ország az akaratát. Ehhez négymillió ember kell, ami az előrejelzések alapján elérhető.”

11_12_bencsikandras_schmidtcsaba_02

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.