EUR: 311,53 Ft
CHF: 259,61 Ft
2018. április 21., szombat
Konrád

Egyéb Tatabánya

Az embereket nem lehet becsapni

Védjük meg Magyarországot! címmel tartottak fórumot a múlt héten az Edutus Főiskolán. A program előadója, Bencsik András közéleti újságíró az október 2-i népszavazás tétjéről beszélt a szép számú hallgatóságnak.

11_12_migransok_02(1)

Egy jelenséget, így a bevándorlási hullámot is sokféleképp lehet látni, de a jelenség attól még létezik” – emelte ki a zsurnaliszta. „A migránsok áradata súlyos veszélyforrást jelent, így fontos, hogy érvényes népszavazással mutassa meg az ország az akaratát. Ehhez négymillió ember kell, ami az előrejelzések alapján elérhető.”

11_12_bencsikandras_schmidtcsaba_02

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.

 • Hétvégén is marad a jó idő

  Hétvégén is marad a jó idő

  Helyenként eső, zápor, esetleg zivatar is lehet, de emellett sok lesz a napsütés, napközben többfelé 20-25 fokos maximumok várhatók – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttatott el az MTI-nek.