EUR: 308,03 Ft
CHF: 281,66 Ft
2017. május 25., csütörtök
Orbán

Egyéb XV.kerület

Az S-Cort a Római parton nyaralt

A Római parton töltötte a nyarat az S-Cort Acoustic Band, az Orange Bike teraszán csináltak estéről estére fergeteges hangulatú bulit. A Lokál a szezonzáró koncerten járt.

Két férfi, egy gitár és egy mikrofon tulajdonképpen elég is lenne a sikerhez, ám mindez megspékelve Dobson Zozo hangjával, Hiegl Gery gitárjátékával és számos örökzöld rocknótával a Duna partján, az már igazi koncertélmény.

S_Cort

Az új felállás: Dobson Zozo és Hiegl Gery

 

– Az S-Cort Acoustic Band a nyár közepétől új felállásban zenél – magyarázta munkatársunknak a frontember, Dobson Zozo. – Új gitárossal zenélek együtt, aki nagyon tehetséges muzsikus. Hiegl Geryt régóta ismerem, nem kezdő már a szakmában. Hála az égnek, szinte napok alatt olyannyira sikerült összecsiszolódnunk, hogy megállapítottuk: ez kellett nekünk! Az első koncertre való felkészülésre mindösszesen két hét állt a rendelkezésünkre, ebből 12 napot egyfolytában dolgoztunk a siker érdekében, és büszkén mondhatjuk, hogy elég jól zártuk ezt a nyarat. Szinte minden hétvégénk foglalt volt és ismét rengeteg embert sikerült a rajongónkká tennünk. Bárhol játszottunk, mindenhol sikert arattunk. Több emlékezetes pillanatunk is volt, hiszen mindig boldogsággal töltött el bennünket, hogy minden koncertünket minimum fél óra visszatapssal zártuk.

S_Cort2

Minden koncertet minimum fél óra visszatapssal zárnak

 

Az S-Cort  Acoustic Band nem maradt hűtlen kerületi rajongóihoz sem, hiszen szeptember 3-án a Csokonai Művelődési Házban léptek fel egy amerikai esten, ahol ismét tombolt a közönség.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tisztább lett a tér

  Tisztább lett a tér

  Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.

 • Bombák földjén lakunk?

  Bombák földjén lakunk?

  Több száz házat kellett kiüríteni a kerületben, amikor a Csömöri út 101. számnál zajló építkezés közben találtak egy 50 kilogrammos, szovjet gyártmányú, FAB–50-es típusú rombolóbombát.

 • Akaba történelmet írt

  Akaba történelmet írt

  A hétéves Akaba múlt vasárnapi sikerével történelmet írt a Millenniumi Díj harmadszori megnyerésével a Kincsem Parkban.

 • Harmincadszor tekerték körbe Érdet

  Harmincadszor tekerték körbe Érdet

  A harmincadik Érd Körbe városkerülő kerékpáros túra rajtjára ismét megtelt a Főtér, hogy családias hangulatban körbekerékpározzák a várost a megszokott 10, 30 és 60 kilométeres távokon.