2018. március 21., szerda
Benedek

Egyéb XV.kerület

Az S-Cort a Római parton nyaralt

A Római parton töltötte a nyarat az S-Cort Acoustic Band, az Orange Bike teraszán csináltak estéről estére fergeteges hangulatú bulit. A Lokál a szezonzáró koncerten járt.

Két férfi, egy gitár és egy mikrofon tulajdonképpen elég is lenne a sikerhez, ám mindez megspékelve Dobson Zozo hangjával, Hiegl Gery gitárjátékával és számos örökzöld rocknótával a Duna partján, az már igazi koncertélmény.


S_Cort

Az új felállás: Dobson Zozo és Hiegl Gery

 

– Az S-Cort Acoustic Band a nyár közepétől új felállásban zenél – magyarázta munkatársunknak a frontember, Dobson Zozo. – Új gitárossal zenélek együtt, aki nagyon tehetséges muzsikus. Hiegl Geryt régóta ismerem, nem kezdő már a szakmában. Hála az égnek, szinte napok alatt olyannyira sikerült összecsiszolódnunk, hogy megállapítottuk: ez kellett nekünk! Az első koncertre való felkészülésre mindösszesen két hét állt a rendelkezésünkre, ebből 12 napot egyfolytában dolgoztunk a siker érdekében, és büszkén mondhatjuk, hogy elég jól zártuk ezt a nyarat. Szinte minden hétvégénk foglalt volt és ismét rengeteg embert sikerült a rajongónkká tennünk. Bárhol játszottunk, mindenhol sikert arattunk. Több emlékezetes pillanatunk is volt, hiszen mindig boldogsággal töltött el bennünket, hogy minden koncertünket minimum fél óra visszatapssal zártuk.

S_Cort2

Minden koncertet minimum fél óra visszatapssal zárnak

 

Az S-Cort  Acoustic Band nem maradt hűtlen kerületi rajongóihoz sem, hiszen szeptember 3-án a Csokonai Művelődési Házban léptek fel egy amerikai esten, ahol ismét tombolt a közönség.

Kapcsolódó Cikkek