2018. május 28., hétfő
Emil, Csanád

Egyéb Szeged

Bajnokesélyest fogad a SZEOL

Szeptember 11-én, vasárnap 16.30-kor a rendkívül erős Kisvárdával csapnak össze a szegediek a labdarúgó NB II 8. fordulójában.

Első hónapját töltötte augusztus során a másodosztályban a SZEOL SC futballcsapata, amely abszolút újoncként három győzelemmel és négy vereséggel indította a pontvadászatot. – Alig két hónap állt a rendelkezésünkre, hogy minden feltételt teljesítsünk, ami az NB II-es tagsághoz szükséges. Minden szempontból igen megerőltető volt ez az időszak, de szerettük volna elérni, hogy ismét legyen Szegeden profi labdarúgás, így beteljesítve a szurkolók álmát, akik nagyon szép számban oda is álltak a csapat mellé. A három hazai mérkőzésünkön összesen 3300 néző volt jelen, ami a mai magyar labdarúgásban nem kis dolog – mondta el a Lokál Extrának Halkó Pál.


9B_szeol02

Hozzátette, nehéz volt a rajt, hiszen 29 nap leforgása alatt hét bajnokit kellett lejátszania az együttesnek. – A megszerzett kilenc ponttal elégedettek vagyunk, ráadásul a győzelmeink kivétel nélkül hazai pályán, a saját szurkolóink előtt születtek. Bár idegenben még nem szereztünk pontot, de pariban voltunk az ellenfelekkel – summázott a SZEOL ügyvezetője, aki bízik benne, hogy a szegedi drukkerhad ismét hazai diadalnak örülhet vasárnap a Kisvárda ellen.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek