EUR: 308,27 Ft
CHF: 285,15 Ft
2016. október 22., szombat
Előd

Belföld

Baleset! Három kilométeres torlódás az M7-esen

Mosonmagyaróvár, 2015. augusztus 31.
Az Ausztriában bevezetett fokozott gépjármű-ellenőrzés miatt toródás az M1-es autópályán Mosonmagyaróvár közelében 2015. augusztus 31-én. Johanna Mikl-Leitner osztrák belügyminiszter
bejelentette, hogy Ausztria megszigorította a fellépést az embercsempészek ellen.
MTI Fotó: Krizsán Csaba

Három kilométeres torlódás van az M7-es autópálya Balaton felé tartó oldalán, Sukoró térségében, ahol négy jármű ütközött – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense csütörtökön az MTI-vel.

Horváth Diána elmondta, hogy a 46-os kilométerkő közelében történt balesetnek sérültje is van. A négy jármű közül az egyik egy menetrend szerint közlekedő helyközi autóbusz; azon senki nem sérült meg.

A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt a forgalom a leállósávon halad. A rendőrség a 7-es számú főút használatát javasolja a kápolnásnyéki lehajtótól a pákozdi felhajtóig.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság korábbi közleménye szerint csütörtök reggel két másik ütközés is volt az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalán, a 47-48. kilométerszelvényben, Sukoró térségében.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Elsodort egy nőt a villamos Budapesten

  Elsodort egy nőt a villamos Budapesten

  Nekiesett a 12-es villamos oldalának egy nő a főváros IV. kerületében lévő István úton pénteken – erősítette meg az ORFK Kommunikációs Szolgálata az MTI értesülését.

 • Vonának az antiszemitizmus miatt fontos Irán

  Vonának az antiszemitizmus miatt fontos Irán

  Az Irán-barátság és az Izrael-ellenesség, illetve az antiszemitizmus szorosan összefügg a Jobbik ideológiájában. A párt lassan másfél évtizede ápolja a kapcsolatokat Iránnal, Vonáék még választási megfigyelőket is hoztak volna onnan Budapestre – írja az Origo.

 • Így néz ki a robbantó!

  Így néz ki a robbantó!

  Pénteken vezették a rendőrök a Teréz körúti robbantás feltételezett elkövetőjét az előzetes letartóztatásról döntő tárgyalásra Budapesten.