EUR: 307,75 Ft
CHF: 281,67 Ft
2017. május 25., csütörtök
Orbán

Belföld

Baleset! Három kilométeres torlódás az M7-esen

Három kilométeres torlódás van az M7-es autópálya Balaton felé tartó oldalán, Sukoró térségében, ahol négy jármű ütközött – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense csütörtökön az MTI-vel.

Horváth Diána elmondta, hogy a 46-os kilométerkő közelében történt balesetnek sérültje is van. A négy jármű közül az egyik egy menetrend szerint közlekedő helyközi autóbusz; azon senki nem sérült meg.

A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt a forgalom a leállósávon halad. A rendőrség a 7-es számú főút használatát javasolja a kápolnásnyéki lehajtótól a pákozdi felhajtóig.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság korábbi közleménye szerint csütörtök reggel két másik ütközés is volt az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalán, a 47-48. kilométerszelvényben, Sukoró térségében.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Brutális vihar csapott le Budapestre

  Brutális vihar csapott le Budapestre

  Hatalmas vihar pusztított Budapesten kedden a délutáni órákban. A hirtelen lezúduló nagy mennyiségű csapadék a város számos pontján okozott gondokat – közölte a katasztrófavédelem a honlapján.

 • Szerelem és Gulág

  Szerelem és Gulág

  Végre egy könyv, ami a nehézkes, fájdalmas történelmet emberközelbe hozva, olvasmányossá téve megérteti velünk.

 • „Missziónk az egészségmegőrzés”

  „Missziónk az egészségmegőrzés”

  Ökrösi Leventét, a Wellness Eszközök Üzlet Kft. ügyvezetőjét kérdeztük a Lónyay utca 18/A alatt található, közérzetjavító és wellnesstermékeket forgalmazó üzlet termékeiről, elégedett vásárlóiról és terveiről.

 • Terror Manchesterben: Hősként viselkedett a hajléktalan

  Terror Manchesterben: Hősként viselkedett a hajléktalan

  Chris Parker nevétől hangos most a brit sajtó. Ő az a 33 éves hajléktalan, aki félelmet nem ismerve segített a manchesteri terrortámadás után egy kislánynak, majd egy idősebb asszonynak, aki végül nem élte túl a történteket.