2018. január 19., péntek
Sára, Márió

Egyéb XVIII.kerület

Belekóstoltak a szeptemberbe

Idén is nagy siker volt a Szeptemberi Kóstoló. A múlt hétvégén három napon át igazi vásárrá, fesztivállá változott a Bókay-kert. A pénteki nyitány a zenei színpadon a Gesarol, valamint a Ferenczi György és a Rackajam zenekaroké volt, a szombati csúcsot pedig Nagy Feró és a Beatrice fellépése jelentette, de a gyerekek örömére a 100 Folk Celsius is megjelent a Bókayban. A zenei kínálaton kívül a kulináris élvezeteknek is hódolhattak a vendégek.

Bókay kert, Szeptemberi kóstoló, Ferenczi György és a Rackajam (Fotó: Keresztesi Balázs)

Ferenczi György és a Rackajam adta meg az alaphangot az egész hétvégi mulatozásnak
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Bókay kert, Szeptemberi kóstoló, Ferenczi György és a Rackajam (Fotó: Keresztesi Balázs)

Fesztiválhangulat a Bókayban
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Kapcsolódó Cikkek

 • Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Meglepő fotót osztott meg követőivel Czippán Anett. A műsorvezető tavaly novemberben adott életet második gyermekének, Somának és szerette volna megmutatni, hogy a szoptatás mennyire fájdalmas tud lenni.

 • A közösség ünnepe

  A közösség ünnepe

  Hetedik alkalommal rendezték meg a város bálját, amelynek bevételét ezúttal a kanizsai gyermekotthon javára fordítják: az intézményben sószobát és sportpályát akarnak kialakítani.

 • Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  A korábbi hagyományokhoz híven idén is megrendezik a Jótékonysági Rotary-bált. Mivel a célok közösek, a Sopronban működő két Rotary klub együtt szervezi a rangos eseményt a Liszt Központban január 20-án.

 • A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  Megkezdődtek  a korábbi II. számú rendelőintézet (“Zöld SZTK”) átalakítási- felújítási munkálatai. Ahogy arról már beszámoltunk, a Fejér Megyei Kormányhivatal költözik majd a jelenleg használaton kívüli épületbe.