EUR: 307,31 Ft
CHF: 282,04 Ft
2017. május 29., hétfő
Magdolna

Egyéb XVIII.kerület

Belekóstoltak a szeptemberbe

Idén is nagy siker volt a Szeptemberi Kóstoló. A múlt hétvégén három napon át igazi vásárrá, fesztivállá változott a Bókay-kert. A pénteki nyitány a zenei színpadon a Gesarol, valamint a Ferenczi György és a Rackajam zenekaroké volt, a szombati csúcsot pedig Nagy Feró és a Beatrice fellépése jelentette, de a gyerekek örömére a 100 Folk Celsius is megjelent a Bókayban. A zenei kínálaton kívül a kulináris élvezeteknek is hódolhattak a vendégek.

Bókay kert, Szeptemberi kóstoló, Ferenczi György és a Rackajam (Fotó: Keresztesi Balázs)

Ferenczi György és a Rackajam adta meg az alaphangot az egész hétvégi mulatozásnak
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Bókay kert, Szeptemberi kóstoló, Ferenczi György és a Rackajam (Fotó: Keresztesi Balázs)

Fesztiválhangulat a Bókayban
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Kapcsolódó Cikkek

  • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

    Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

    A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

  • Tisztább lett a tér

    Tisztább lett a tér

    Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.